Сергій Лазановський покинув “Голос країни”, але може повернутися (ВІДЕО)

Новини 05 Квітня, 2021 1 683

Сергій Лазановський покинув "Голос країни", але може повернутися

Сергій Лазановський з Івано-Франківська покинув шоу “Голосу країни” після пісенних нокаутів в 11 епізоді.

Хлопець виконав улюблену пісню мами “Ой полечко поле”, інформує Четверта студія з посиланням на Галку.

“Я не можу підвести своє село, свою родину і маму, яка дуже у мене вірить… “Голос країни” – не просто шоу, а можливість вибитися в люди”, – сказав хлопець.

Після виступу Дмитро Монатік відзначив, що хлопець для нього відкрився ще більше.

“Хочу відзначити, що це дуже важка по змісту пісня. Ви після цього відкрилися для мене ще більше – показали свою глибину. Мені дуже сподобалося. Не знаю, що там далі чекати, але “так” і крісло до прямих ефірів”, – наголосив Монатік.

Надія Дорофєєва додала, що Сергій душа її команди, який змусив їх всіх товаришувати між собою. Хлопця посадили на одне з крісел.

Проте після виступу іншої учасниці Ірини Ебралідзе, в якій Дорофєєва відчуває потенціал, Сергій Лазановский покинув проєкт.

“Яке б не було рішення, то я був готовий віддати своє місце Ірині. Хотів би подякувати всі. Для мене це був сезон перезавантаження “Голосу країни” та мене. Я став більш впевненим. Зустрінемося на великій сцені”, – сказав Лазановський.

У цьому сезоні ввели нове правило, глядачі протягом 48 годин можуть голосувати за учасників, які покинули шоу та повернути їх до команди.

Коментарі

Позначки: