Селище Красне потерпає від паводку: вода підійшла до житлових будинків (ФОТО)

Новини 02 Березня, 2021 6 796

Фото: Буськ онлайн

Жителі селища просять про допомогу

На Львівщині паводкові води  підтоплюють угіддя, господарські будівлі і подвір’я у смт Красне Буського району.

Як пише «Четверта студія», у соцмережах повідомляється, що   паводкові води вже підійшли  до житлових будинків, а влада не вживає дій, щоб відкачувати воду.

«Мешканці смт. Красне, вул. Привокзальної потерпають від паводку. Вода вже дійшла до порогу дому. Після кількох дзвінків до “надзвичайників” ситуація не змінилася, бо “зачароване” коло… Ті відсилають до голови ОТГ, а той до них, бо не має у розпорядженні відповідної техніки, а мешканці залишилися у “заручниках” ситуації…. Як кажуть картинку у Фейсбуці ГУ ДСНС вміють показати, а насправді допомоги – “нуль”», – зазначається у повідомленні на сторінці спільноти «Буськ онлайн» у ФБ, де оприлюднено світлини з місця події.

За повідомленням Львівського регіонального центру з гідрометеорології України по території Львівської області 1–3 березня на річках басейну Західного Бугу очікується продовження поступового підйому рівнів води на 0,1–0,5 м над рінями. Місцями подальше затоплення заплав.

На р. Рата біля с. Межиріччя можливе досягнення відміток початкового затоплення господарських споруд.

1–2 березня на р. Рата на ділянці Волиця–Межиріччя (Львівська область) очікується продовження підйому рівнів води на 0,3–0,8 м над рівнем. Подальше затоплення заплав, сільськогосподарських угідь, можливе досягнення та перевищення відміток затоплення госпобʼєктiв, окремих садиб, будинків.

Мешканці смт. Красне, вул. Привокзальної потерпають від паводку… Вода вже дійшла до порогу дому….
Після кількох…

Опубликовано Буськ онлайн Понедельник, 1 марта 2021 г.

Як повідомлялося, мешканців Червонограда попереджають про велику воду у річці Західний Буг.

 

Коментарі

Позначки: , , , ,