Селянам Львівщини почали виплачувати гроші за бичків і теличок

Новини 06 Липня, 2018 362

Фото ілюстративне з відкритих джерел

Мешканцям Львівщини виділили перший транш дотації за утримання молодняка великої рогатої худоби.

Як повідомили у прес-службі Львівської ОДА, департамент агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації виділив перший транш дотації фізичним особам за утримання молодняка великої рогатої худоби, який народився в їх господарствах, станом на 1 травня 2018 року.

Як зазначається у повідомленні, у Львівській області дотацією скористались 125 фізичних осіб-власників тварин, які утримують 191 голову молодняка ВРХ на суму 306,6 тис. гривень.

Для отримання  другого траншу дотації фізичні особи-власники тварин повинні подати до органів місцевого самоврядування документи:

копії паспортів ВРХ, у випадку утримання 10 і більше голів молодняка – витяг з Єдиного державного реєстру тварин, виданий Агентством з ідентифікації  і реєстрації тварин;

копію паспорта особи – власника тварини;

копію довідки  або договору про відкриття рахунку в банку;

копію ідентифікаційного номеру фізичної особи – власника тварини.

Дотація за молодняк надається за кожні чотири місяці його утримання із наростаючим підсумком з  урахуванням віку молодняка у сумі: за досягненням віку 4 місяці – 300 гривень за голову, 8 місяців – 700 гривень, 12 місяців – 1 500 гривень. Загалом при досягненні молодняком 12 місячного віку кожен власник тварини може отримати 2500 гривень.

 

Коментарі

Позначки: ,