Селекційне господарство «Карпатський водограй» – унікальна можливість порибалити (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Новини 22 Жовтня, 2018 800

Тут планують видобувати чорну ікру

У Пустомитівському районі на Львівщині вже за кілька років почнуть видобувати чорну ікру, яка є дуже вартісним задоволенням навіть для рибних підприємств.

Про це під час гастротуру, який організувало управління туризму та курортів Львівської облдержадміністрації повідомив генеральний директор одного із рибних господарств на Львівщині Олег Габуда, передає Дивись.info.

Він також зазначив, що в Україні всього є два таких господарства, які підтримують дикий вид риб, серед них і їхнє.

Як розповів Олег Габуда, господарство є селекційним, і вирощують тут в основному коропа, білого амура та карася.

“Другий рік займаємось вирощуванням судака та стерляді, проте за чотири року плануємо добувати тут чорну ікру зі стерляді”, – анонсував Олег Габуда та наголосив, що, можливо, в Україні та на навіть на Львівщині дехто займається видобуванням чорної ікри, але сертифіковано та з усіма дозволами наразі це робить лише підприємство на Київщині.

Також директор рибного господарства розповів, що для годівлі риби тут використовують лише зерновими культурами, без додавання будь-яких домішок. Їжу для риб виготовляють самі. Окрім того, сюди можуть приїхати всі охочі та порибалити.

Кореспондент 4studio побував на території рибного господарства «Карпатський водограй» (місто Пустомити, вулиця Ставкова, 60) і переконався, що це – унікальне місце для відпочинку і риболовлі.

В.о. генерального директора рибного господарства “Карпатський водограй” Олег Габуда. Фото: 4studio

Тут можна порибалити

Фото “трофеїв” відвідувачів

Можна відпочити в альтанках і посмакувати власноруч виловленою рибкою

Риболовні снасті тут можна взяти напрокат

Фото: 4studio

Коментарі

Позначки: