Секретарем Львівської міської ради може стати Маркіян Лопачак, кандидатуру якого запропонувала «Європейська Солідарність»

Новини 23 Грудня, 2020 295

Маркіян Лопачак Фото: Zaxid.net

Мали щойно спілкування з кандидатом на посаду Секретаря Ради Маркіяном Лопачоком. Його кандидатуру на посаду Секретаря Ради запропонувала найбільша фракція у міській раді – «ЄС». І міський голова виніс її на розгляд депутатів.

Як пише «Четверта студія», про це написав на своїй сторінці у ФБ заступник міського голови Львова Андрій Москаленко.

Як зазначає Москаленко, «після оголошення цього наша фракція Об’єднання “Самопоміч” – Львів запросила пана Маркіяна окремо до нас на фракцію Самопоміч, щоб отримати глибинні відповіді на ключові питання».

Як зазначає Москаленко, він від себе задав кілька питань Лопачаку.

Зокрема, «яка його позиція щодо відстоюванню ключових програм в підтримці галузі культуру (маємо негативний досвід від членів його партії кілька років тому)?; яка його позиція якщо окремими депутатами (знаними адвокатами) будуть виноситись в залу рішення, в результаті яких будуть нищити пам’ятки архітектури?;  яи буде підтримано ініціативу Об’єднання “Самопоміч” – Львів про переведення всіх організаційних комісій, підкомісій у формат он-лайн (не лише комісій – як є зараз)?; яка позиція щодо відстоювання і підтримки нових ключових інституцій – Молодіжний центр, Бюро доброчесності, Музей міста, Мистецький центр, Бюро спадщини, Музей гідності тощо?»

«Інформацію отримав. Буду визначатись під час таємного голосування», – написав Москаленко.

Мали щойно спілкування з кандидатом на посаду Секретаря Ради Маркіяном Лопачоком

Його кандидатуру на посаду Секретаря…

Опубликовано Andriy Moskalenko Среда, 23 декабря 2020 г.

 

Почали таємне голосування за обрання секретаря ради. На пропозицію фракції ЄС міський голова запропонував кандидатуру Маркіяна Лопачака (фракція Свобода).

Опубликовано Юрій Лукашевським Среда, 23 декабря 2020 г.

 

Коментарі

Позначки: , , ,