СБУ шукає нового прес-секретаря

Новини 15 Грудня, 2020 448

Ілюстрація: ФБ/Олена Гітлянська

Олена Гітлянська звільнилася з прес-служби СБУ, де пропрацювала на посаді керівника шість років.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на «КП в Україні», про це вона повідомила на своїй сторінці в Фейсбук.

– Шість років свого життя я присвятила розвитку комунікацій Служби безпеки України. Це був дуже цікавий і цінний досвід. За цей час доля звела мене з справжніми офіцерами-патріотами, які робили все можливе і неможливе для захисту нашої країни від російського агресора. Іноді, мені як PRщику, було дуже шкода, що найцікавіші, найзначніші операції Служби, якими б пишалася будь-яка спецслужба світу, залишалися “за кадром” суспільної уваги в інтересах державної безпеки. Сподіваюся прийде час і суспільство не тільки дізнається, але і дасть їм належну високу оцінку, – написала вона.

За інформацією телеграм-каналу “КП в Україні”, разом з Гітлянською йде і її заступник Лада Сафонова. Місце керівника прес-служби СБУ зараз вакантне, а претендентів на посаду небагато.

Гітлянська не назвала причину звільнення і нове місце роботи, але як повідомили  виданню джерела, вона очолить прес-службу Державного бюро розслідувань.

– Останнім часом Гітлянська взагалі не впливала на інформполітику служби. Всю щоденну інформаційну політику формувала і продовжує формувати група радників Глави СБУ з комунікацій, – розповіло “КП в Україні” джерело. – Це їх заслуга – новий сайт, нові підходи до соцмереж, зміна акцентів в публікаціях і тд.

Гітлянська пропрацювала на посаді глави прес-служби СБУ з 2014 по 2020 рік, але побити рекорд своєї попередниці їй не вдалося. Марина Остапенко очолювала відомство з 2001 по 2013 рік і ще кілька місяців в 2014-му році.

Гітлянська багато років працювала кореспондентом інформаційного агентства УНІАН. У 2008 році отримала звання заслуженого журналіста України.

Шановні друзі!
Ось і прийшов час рухатись далі!

Шість років свого життя я присвятила розбудові комунікацій Служби…

Опубликовано Гітлянськой Оленой Вторник, 15 декабря 2020 г.

 

Коментарі

Позначки: , ,