Санта відкриває резиденцію на Одещині

Новини 03 Грудня, 2023 120

діти з усієї України можуть надсилати листи в обмін на подарунки

В Одеській області на базі освітньо-культурного простору Гончаренко центр Подільськ відкрили резиденцію Санти для дітей віком від 5 до 14 років. Упродовж грудня школярі можуть надсилати свої листи зимовому чарівнику, а наприкінці року кожна дитина отримає відповідь Санти та подарунок.

Про це пише Четверта студія з посиланням на Гончаренко.центр.

За словами директора освітнього простору та головного помічника Санти Олександра Таранюка, команда центру гарантує відповідь на кожний отриманий лист.

«Ми дуже хочемо, аби діти поділилися з нами своїми досягненнями, головними перемогами 2023 року та розповіли про себе й свою родину. Натомість Санта та його помічники дбайливо підготують відповідь для всіх учасників резиденції, а святкові олені доставлять її під кінець року — 30-31 грудня», — ділиться Олександр Таранюк.

Він додав, що резиденція Санти розраховує отримати щонайменше п’ять сотень листів з усієї країни, тож ельфи-помічники вже працюють над тим, аби ніхто не залишився без подарунків.

«Хоча фізично резиденція розташована у Подільську, передати листи можна через Гончаренко центри по всій Україні. Якщо ж наш простір ще не відкрився у вашому місті — скористайтесь зручним для вас поштовим оператором. Неважливо, як саме цей лист потрапить до Санти — важливо, аби ми могли подарувати маленьке диво якомога більшій кількості дітей», — додає Таранюк.

Резиденція Санти в Гончаренко центрі Подільськ прийматиме листи від малечі з 1 до 25 грудня включно. Аби передати святкове послання особисто в руки помічникам Санти, шукайте центр у вашому місті за цим посиланням. Адреса доставки дитячих листів Укрпоштою — 66302, м. Подільськ, проспект Шевченка, 4, Гончаренко центр Подільськ. Новою поштою листи надсилати до м. Подільськ, відділення №2, помічник Санти Олександр Таранюк +380994003718. Доставку до Санти сплачує відправник.

Коментарі

Позначки: