«Самопоміч» Садового розсипалась

Новини 28 Травня, 2020 2 513

У Львівській міській раді частина депутатів покинула фракцію Андрія Садового «Самопоміч».

Про це йдеться у колективній заяві депутатів Львівської міської ради, пише Четверта студія.

Ми завжди мали, маємо і будемо мати власну думку та позицію, яка ставить інтереси наших захисників, медиків, освітян, підприємців, звичайних містян вище за партійну приналежність та рейтинги. Людські цінності для нас важливіші за політичні амбіції окремих персоналій. 5 років тому «Самопоміч» у Львівській міській раді об’єднала прогресивних, професійних, думаючих людей, здатних перезавантажити, змінювати і розвивати місто.

Ми — командні гравці і підтримуємо демократичний принцип ухвалення рішень. Проте, насправді, думку професійних середовищ не чують через авторитаризм та популізм заради рейтингу. Власна принципова позиція чи окрема думка депутата фракції зазвичай тягне за собою ігноруваня об’єктів та напрямків, ініціатив і програм, які він відстоює. У кожного є вибір між альтернатив мовчки погоджуватись з партійною позицією, навіть якщо вона викликає внутрішнє несприйняття, чи припинити діяти за подвійними стандартами.

Тому ми прийняли рішення про вихід з фракції (хто був партійний -і з партії) «Самопоміч» і продовження роботи у Львівській міській раді 7 скликання як позафракційні депутати.

Також оголошуємо про створення депутатської групи «Позафракційні» у такому складі:

1. Олена Пасевич – керівник групи;

2. Олег Береза

3. Тарас Кльофа

4. Ольга Посипанко

5. Ігор Стояновський

Разом з тим, засвідчуємо свою повагу більшості наших вже екс-співфракційників і дякуємо кожному за підтримку та спільну працю. Окремо дякуємо Юрію Мельнику, який для нас був і залишається найкращим головою фракції. Продовжуємо “працювати заради розвитку міста та захисту інтересів його мешканців“, – зазначається у тексті заяви.

 

«Самопоміч» у Львівській міській раді тріщить по швах

❗❗❗«Самопоміч» у Львівській міській раді тріщить по швах. Нині з фракції вийшли аж 5-ро депутатів. Їхня заява шокувала усіх та навіть викликала оплески⬇️ Покинули фракцію: Олег Береза, Ольга Посипанко, Тарас Кльофа, Ігор Стояновський, Олена Пасевич.

Опубліковано Телеканал НТА Четвер, 28 травня 2020 р.

Коментарі

Позначки: , , , , , ,