Садовий знову збрехав про ремонт вулиці Степана Бандери

Новини 03 Жовтня, 2020 946

Ремонт вулиці Бандери у Львові ,фото 4studio

Міський голова Львова Андрій Садовий знову збрехав про ремонт вулиці Бандери.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав народний депутат від фракції “Європейська Солідарність”, кандидат на посаду голови Львівської ОТГ Олег Синютка, пише Четверта студія.

“У відповідь на мою вчорашню прес-конференцію про ймовірність корупції в процесі підготовки реконструкції вулиці Степана Бандери, Андрій Садовий написав, що перекрита ділянка на цій вулиці буде відремонтована «до кінця року».

Розлюченим львів’янам, які через перекриття вулиці Бандери стоять у ще більш довжелезних корках, Садовий обіцяє те, що в принципі нездійсненне”, – додав Синютка.

За його словами, Андрій Садовий надіється, що «народ все схаває», навіть найбільш відверту брехню.

“Як за менш ніж одну шосту коштів виконати повний обсяг ремонтних робіт, знає лише Садовий і його група. Для простих смертних, це повна нісенітниця, так само як напевне для виконавця реконструкції.

Такою ж брехнею є обіцянка завершити ремонт за три місяці, бо в договорі з підрядником, який розпочав роботи лише вкінці вересня, зазначено, що роботи мають бути завершені до … кінця червня 2021 року.

Невже Андрій Іванович перейшов на новий, відомий собі календар, і тепер для нього кінець року, це не 31 грудня, а 30 червня?”, – переконаний Олег Синютка.

Він також додав, що за 14 років управління містом Садовий наговорив стільки дурниць і неправди, що сам не відчув, коли треба перестати і красти, і брехати.

“Бо як говорить стара приказка: «Брехнею світ пройдеш, але не повернешся»

А нам не треба було довго чекати, щоб отримати підтвердження: у справі реконструкції вулиці Бандери мер Львова постійно говорить неправду”, – зазначив політик.

Довідково:

«Перекрита ділянка» вулиці Бандери (від вул. Чупринки до вул. Антоновича) – це 650 метрів з 1.05 км, які заплановано реконструювати.

Вартість всього проекту, це 209 млн грн, отже дві третини, це понад 130 млн грн. Але в бюджеті міста цих коштів немає, бо у вересні – за поданням мерії – міська рада залишила на реалізацію реконструкції вулиці Бандери 22 млн грн із 112 млн грн, які записано в бюджеті.

Коментарі

Позначки: , ,