Садовий збирає депутатів на позачергову сесію: відомо, що розглядатимуть

Новини 23 Травня, 2020 1 030

Львівська міська рада. Фото - Вікімедія

28 травня відбудеться пленарне засідання 26-ї (позачергової) сесії Львівської міської ради 7-го скликання.

Як пише “Четверта студія”, депутат Львівської міської ради Ігор Телішевський на своїй сторінці у ФБ оприлюднив порядок денний позачергового засідання сесії.

Як зазначається, серед переліку питань, які внесені до порядку денного, питання щодо протидії поширення захворювання серед медичних працівників міста Львова.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ
пленарного засідання 26-ї (позачергової) сесії
Львівської міської ради 7-го скликання
28.05.2020

1. Інформація щодо протидії поширення вірусної інфекції COVID-2019 у м.Львові, в тому числі щодо протидії поширення захворювання серед медичних працівників міста Львова.
2. Про проведення засідань Львівської міської ради, її постійних комісій та Колегії Ради у режимі відеоконференції у період карантину.
3. Про затвердження Програми відновлення «Львів завтра».
4. Про внесення змін до міського бюджету м. Львова на 2020 рік.
5. Про внесення змін до розподілу коштів бюджету розвитку міського бюджету м. Львова на 2020 рік.
6. Про участь Львівської міської ради у Програмі підтримки муніципалітетів України в рамках надзвичайного “Пакету солідарності” Європейського банку реконструкції та розвитку для протидії наслідків поширення вірусної інфекції COVID-2019 у м.Львові.
7. Про закупівлю обладнення на умовах фінансового лізингу з метою запобігання поширення вірусної інфекції COVID-2019 у м.Львові та протидії наслідків такого поширення.
8. Про внесення змін до ухвали міської ради від 04.04.2020 № 4790 «Про затвердження Положення про відшкодування суб’єктам господарювання з міського бюджету частини відсотків за кредитами» для протидії наслідків поширення вірусної інфекції COVID-2019 у м.Львові.
9. Про надання місцевої гарантії Львівської міської ради у 2020 році з метою забезпечення виконання боргових зобов’язань ЛКП «Львівелектротранс» у рамках проекту «Міський громадський транспорт України», в тому числі для протидії наслідків поширення вірусної інфекції COVID-2019 у м.Львові.
10. Про надання місцевої гарантії Львівської міської ради у 2020 році з метою забезпечення виконання боргових зобов’язань ЛКП «Львівавтодор» у рамках проекту «Міський громадський транспорт України», в тому числі для протидії наслідків поширення вірусної інфекції COVID-2019 у м.Львові.
11. Про затвердження угоди про наміри щодо підготовки кредитного фінансування від 21.04.2020, укладеної між Львівською міською радою, Європейським банком реконструкції та розвитку і ЛМКП «Львівводоканал», в тому числі для протидії наслідків поширення вірусної інфекції COVID-2019 у м.Львові.

12. Про підтримку окремих категорій населення міста Львова, найбільш уразливих до наслідків поширення вірусної інфекції COVID-2019 у м.Львові
13. Про забезпечення додаткових надходжень до міського бюджету на реалізацію заходів з метою запобігання поширенню на території міста Львова коронавірусної хвороби (COVID-19) та протидії наслідків такого поширення.
14. Про надання ТзОВ “Будстон“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Хуторівці, 22-а. (Ухвала прийнята на пленарному засіданні 26.12.2019, зупинена міським головою та направлена із зауваженнями на повторний розгляд).
15. Про затвердження ТзОВ “Ромзен“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Дністерській, 1-а. (Ухвала прийнята на пленарному засіданні 23.01.2020, зупинена міським головою та направлена із зауваженнями на повторний розгляд).
16. Різне.

Коментарі

Позначки: ,