Садовий застосовує адмінресурс на виборах у Львові

Новини 07 Жовтня, 2020 434

Андрій Садовий. Фото ілюстративне. Джерело: lenta.ua

На зустріч з керівництвом ЛКП “випадково” приходять кандидати від “Самопомочі”

Партія “Самопоміч” використовує адміністративний ресурс на місцевих виборах у Львові. 

Про це у Фейсбуці повідомив депутат Львівської міської ради Сергій Івах, пише Четверта студія.

“Учора мав нагоду бути присутнім на агітаційному заході кандидата від «Самопомочі» у Львівську міську раду, який проводили на площі Святого Теодора. Я насправді підтримую ініціативу, коли депутати і кандидати в депутати йдуть до людей. АЛЕ… Зустріч відбувалась о 18:00 год. І я дійшов до висновку, що у виборчій кампанії провладною партією застосовано адмінресурс, адже на зустрічі в позаробочий час були присутні: голова Галицької адміністрації Андрій Зозуля, його заступник Роман Гавчак, керівник управління охорони історичного середовища Лілія Онищенко-Швець”, – повідомив Івах.

Він додав, що на зустрічі “полились солодкі обіцянки… Одним словом, якщо хочуть, то можуть все: і позамітати, і поприбирати, і світло увімкнути, і заасфальтувати дорогу, і навіть поклони будуть бити, аби тільки мешканці голосували за кандидата від провладної партії”.

“Схема проста: працівники ЛКП телефонують до людей і кажуть, що будуть збори з керівництвом, а на зустріч «випадково» приходить кандидат від «Самопомочі». Класика застосування адмінресурсу. А ми, кандидати, бігаємо, друкуємо запрошення, переживаємо. На моє питання, чи вони готові в позаробочий час їздити на всі запрошення, чиновники міської ради відповіли ствердно”, – наголосив Івах.

Він звернувся до чинних депутатів та кандидатів у депутати: “Запрошуйте на свої зустрічі чиновників міської ради – вони отримали «добро» їздити з кандидатами. Аби тільки представники влади пам’ятали про норму ст. 57 Виборчого кодексу України, яка забороняє посадовцям брати участь в передвиборчій агітації”.

‼️До уваги всіх депутатів та кандидатів в депутати від усіх політичних сил‼️Вчора я мав нагоду бути присутнім на…

Опубліковано Сергій Івах Вівторок, 6 жовтня 2020 р.

Коментарі

Позначки: , , ,