Садовий вже давно не є головою Львова, – Петро Адамик

Новини 28 Травня, 2019 779

Брифінг під ЛМР, 28.05.19, фото: 4studio

Юридичною підставою для припинення повноважень міського голови стала ситуація зі сміттям. Проте, це не єдина причина для такого рішення. Про це пише Петро Адамик на сайті Форпост.

Фактично, Андрій Садовий вже давно не є головою Львова. Він перманентно з одного виборчого процесу заходить в інший, таким чином управлінські рішення не ухвалюються, проблематика міста не вирішується. Йдеться про абсолютну бездіяльність Андрія Садового. Ми з колегами зробили все, щоб він відновив хоч якусь комунікацію з депутатським корпусом, який репрезентує міську громаду для вирішення міських питань.

Ми спонукаємо його піти у виборчий процес і призначити замість себе заступника. Міський голова повинен гарантувати виконання рішень міської ради, натомість що ми маємо – прийнята ухвала про годину запитань до мера проігнорована вже двічі.

Особисто для мене, останньою краплею стало те, що він другий місяць ховає ухвалу, підготовлену мною і Маркіяном Лопачаком про те, щоб місто одноразово стимулювало військових-контрактників сумою 20 тис. грн. Зважаючи на те, що для Андрія Садового ця ухвала виникла в неправильному політичному середовищі, то він спочатку був категорично проти, потім казав, щоб ми разом її відкоригували, а тепер десь ховає. Тим паче, що грошей потрібно значно менше, аніж на будь-яку з програм адміністрації міського голови, які займаються піаром Садового

Коментарі

Позначки: , ,