Садовий виділив Винникам 28 млн грн

Новини 19 Жовтня, 2021 436

У Львівській міській раді відбулося урочисте засідання за участю депутатів 1-го демократичного скликання, фото ЛМР

на ремонти доріг, побудову колекторів і трубопроводів

З міського бюджету Львова Винникам виділили 28 млн грн на ремонти доріг, побудову колекторів і трубопроводів.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу ЛМР.

Як поінформували в департаменті міської агломерації ЛМР, за ці гроші завершать капітальний ремонт вулиць Франка, Ломоносова та Калнишевського; зокрема добудують побутовий та каналізаційний колектори на вул. Франка, прокладуть новий каналізаційний трубопровід на вул. Ломоносова та від вул. Б Хмельницького до вул. Забава. Також кошти скерують на капремонт побутової каналізації на вул. Калнишевського.

«Більшість із цих об’єктів є перехідними: ремонти розпочалися торік. Тоді попередня влада, наприкінці своєї каденції, уклала чимало договорів на підрядні роботи. Однак вони не були підкріплені бюджетним фінансуванням. Тож через відсутність грошей розпочаті ремонти призупинилися. Утворився чималий борг – понад 170 млн грн., який разом із незавершеними роботами перейшов у спадок новоствореній Львівській громаді.

Після проведеного аудиту було прийнято рішення: перелічені вулиці у Винниках треба якомога швидше доробляти. Водночас із суттєвим доповненням – капітально відремонтувати не лише дорожнє покриття, а й облаштовувати каналізаційні та водопровідні мережі», – зазначили у департаменті міської агломерації ЛМР.

Коментарі

Позначки: ,