Садовий вдається до політичної цензури, – Сергій Івах

Новини 29 Квітня, 2020 818

Ілюстрація: ФБ/Сергій Івах

 Садовий вдається до політичної цензури та посягає на свободу висловлювань.

Як пише “Четверта студія”, так прокоментував депутат Львівської міської ради Сергій Івах видалення з інформаційного порталу Львівської міської ради його статті «Ратуша надлишкового майна або чергова афера Садового».

Як зазначив Сергій Івах у коментарі на своїй сторінці у ФБ, на інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради з’явилась стаття «Ратуша надлишкового майна або чергова афера Садового», в якій я детально виклав своє бачення ситуації, що склалась з намаганням міського голови провернути ще одну аферу, вирішивши питання державного боргу перед підприємством-підрядником за рахунок комунальної нерухомості. Однак, на моє здивування, виявилось, що невдовзі стаття зникла з інформаційного порталу – посилання на неї неактивне.

“Розцінюю це як акт політичної цензури з боку міського голови та намагання приховати від громадськості свої нечисті оборудки. Такий цинічний наступ на свободу слова означає лише одне – Андрій Садовий дуже не хоче розголосу цієї ситуації, і не соромиться навіть таких брудних засобів, як посягання на свободу слова”, – наголошує депутат.

Він також зазначив, що громада має право знати, як господарює у Львові мер, а моїм обов’язком як депутата є донесення суспільно важливої інформації до мешканців міста. Навіть попри перешкоди і блокування з боку Садового.

“Повний текст статті «Ратуша надлишкового майна або чергова афера Садового» долучаю, прошу ознайомлюватися, поширювати і жорстко контролювати кожен крок міського голови”, – йдеться у дописі депутата.

Коментарі

Позначки: , , , ,