Садовий у Львові зустрічався з Сергієм Шефіром і Олександром Корнієнком

Новини 24 Червня, 2020 1 368

Ілюстрація: ІА" Варіанти"

Голова Львівської облради Олександр Ганущин наголошує на компліментарності сімейних медіа Андрія Садового до президента Зеленського

Голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин відреагував на заяву міського голови Львова Андрія Садового, що відео на “5 Каналі” про його  можливу підтримку на виборах “слугами народу” – фейк.

Як пише “Четверта студія”, на своїй сторінці  у ФБ голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин, зокрема, зазначив, що  в оприлюдненому відео немає згадки про зустріч Андрія Садового з Сергієм Шефіром і Олександром Корнієнком у Львові та компліментарності сімейних медій Садового Андрія до Володимира Зеленського.

Прочитав допис Андрій Садовий про фейкову роботу 5 канал. Каже мер – неправда все це, і Зеленському він, мовляв, зовсім не потрібен. Подивився відео… Можу лише сказати , що робота режисерів цього ролика недостатня і могла бути куди кращою. Приміром, жодної згадки про «доленосну» для діючого міського голови зустріч з Сергей Шефир і Oleksandr Korniyenko у Львові. Жодного акценту на компліментарності сімейних медій Садового Андрія до Володимира Зеленського.

Поле для роботи ще є. Ну, дивіться самі…“,- зазначає у своєму дописі голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин.

Як повідомлялося, Зеленський висуває Садового кандидатом у мери Львова.

Коментарі

Позначки: , , , ,