Садовий у Львові наражає дітей на небезпеку

Новини 12 Жовтня, 2023 22 025

У Львові у одному із садочків досі немає укриття, дітей змушують йти 400 метрів і одягати бахіли

У Львові у одному із садочків досі немає укриття, а дітей під час повітряної тривоги змушують йти 400 метрів і одягати бахіли.

Про це ІВ Четверта студія стало відомо із власних поінформованих джерел.

Йдеться про садочок “Струмочок” на вулиці Княгині Ольги, 55а.

“Діти не мають бомбосховища у садочку на вулиці Княгині Ольги, 55а. Там під час час тривоги (навіть якщо це під час обіднього сну) діток будять, одягають, при чому не важливо, яка погода на вулиці і ведуть пішки поруч за 400 метрів у кінотеатр”, – розповідає джерело і нагадує, що ми входимо у важкий зимовий період.

Бомбосховище знаходиться у кінотеатрі за адресою В. Великого, 14А.

“Але і це ще не все: там при вході діток заставляють одягнути бахіли. Це все вже під час повітряної тривоги. Сонні дітки одягаються з допомогою вихователів, йдуть холодною чи дощовою вулицею, заходять в кінотеатр, одягають бахіли, щоб спуститись у підвал холодного кінотеатру”, – наголошує джерело.

Батьки розуміють, що у нас війна, але ніяк не зрозуміють для чого дітям БАХІЛИ при вході в підвал кінотеатру.

“Бахіли ковзаються, вони слизькі, сходи вниз у підвал круті – це теж небезпека зламати ноги для дітей чи, не дай Боже, покалічитись”, – наголосило джерело.

Джерела ІВ Четверта студія наголошують, що такий стан справ не може тривати надалі й просять керівництво Львівської міської ради та особисто мера Андрія Садового нарешті спуститись на землю, перестати займатись політикою, а через півтора роки війни нарешті вирішити нагальні проблеми міста Львова. Особливо, що стосується безпеки дітей.

Коментарі

Позначки: , ,