Садовий таки хоче розрити вулицю Бандери

Новини 03 Вересня, 2018 32

Андрій Садовий

Міський голова Львова Андрій Садовий розповів, що наступного року місто буде проводити ремонт вул. Шевченка та вул. Бандери. Зараз триває підготовка документів щодо початку робіт на пл. Двірцевій. Про це інформує прес-служба ЛМР.

«Ми хочемо розпочинати роботи біля нашого вокзалу, там епопея з експертизою, документами, тендерами. Хочемо цього року цю роботу розпочати. По вул. Замарстинівській роботи тривають, все йде по плану. Готуємось до наступного року — це вул. Шевченка, Бандери, а також десятки ремонтів вулиць по кожному району. Це невеликі вулиці, наприклад, Личаківський район — вул. Просвіти, Піскова, і так по кожному району. Ми більше пішли в глибину — дворики, хідники, бо раніше займались лише магістральними дорогами, а зараз люди говорять про порядок в мікрорайоні. Об’єми робіт великі, будемо їх збільшувати наступного року. Питання номер один — комфорт проживання мешканців міста Львова, щоб всі мали можливість виходити з будинку і була лавочка, якісне подвір’я.

Також важливе питання — це громадський транспорт. Перші автобуси вже прийшли, очікуємо 150 автобусів.

Роботи по вул. Двірцевій на етапі оголошення нового тендеру, всередині місяця буде фіналізована подача документів, потім час для акцептація. Я би хотів, щоб ми роботи почали цього року, але все залежить від погоди. Останні два-три роки ми роботи проводимо також і в зимовий період”, — сказав міський голова Львова Андрій Садовий.

Коментарі

Позначки: , , ,