Садовий створив фірму і віддав їй 5 га землі

Новини 19 Вересня, 2019 335

Ілюстрація: "Варіанти"

Біля Victoria Gardens

Львівська міськрада спільно з “Онур” створила фірму, якій виділила майже 5 га землі для будівництва конгрес-центру.

Про це повідомляють «Варіанти».

Як зазначається, сьогодні, 19 вересня, на сесії Львівської міської ради депутати прийняли рішення про створення ТзОВ “Сінерджі Альянс”. “За” проголосувало 37 депутатів.

Нове підприємство Львівська міськрада створила спільно з компанією “Онур”.

“Погодити Львівському комунальному підприємству “Агенція ресурсів Львівської міської ради” створення товариства з обмеженою відповідальністю “Сінерджі Альянс” спільно з товариством з обмеженою відповідальністю “Онур конструкціон інтернешнл” – йдеться в ухвалі.

Як вказано в документі, новоствореному підприємстві Львівська міська рада виділила земельну ділянку площею 4,8282 га та вартістю 105 932 156 гривень на вул. Щирецькій – вул. Ряшівській.

Дана ділянка відноситься до земель комунальної власності міста Львова і знаходиться поруч із ТРЦ “Victoria Gardens” та ТВК “Південний”

“На зазначеній земельній ділянці збудують об’єкт громадського призначення, так званий, конгрес-хол” – зазначила директор юридичного департаменту Львівської міськради Гелена Пайонкевич.

Як зазначено в ухвалі, новий центр збудують з метою реалізації потреби міста у багатофункціональному культурно-розважальному конгрес-центрі, який зможе приймати заходи ділової та наукової програм, виставки, шоу, концерти та офіційні події на місцевому, національному та міжнародних рівнях.

 

Коментарі

Позначки: , , ,