Садовий прокоментував інформацію щодо можливого приземлення у Львові літака з українцями з Китаю

Новини 18 Лютого, 2020 4 559

Андрій Садовий/Фото: Радіо "Свобода"

Мер Львова Андрій Садовий зазначив, що не отримував інформації про можливе приземлення у Львові літака з українцями з Китаю. Питання безпеки українців у зв”язку з поширенням так званого коронавірусу — це прерогатива держави.

Про це пише “Четверта студія” з посиланням на прес-службу Львівської міської ради.

«З Китаю щодня приїжджають люди в Україну, через інші країни. Якщо ми говоримо про тих українців, які мають повернутися, — то це виключна компетенція держави, це Міністерство охорони здоров`я, Рада нацбезпеки й оборони. Ми, станом на сьогодні, не отримували жодної офіційної інформації щодо аеропорту, де буде приземлятись літак, і місця, де ці люди будуть перебувати. Я точно знаю, що всі вони мають бути здорові. Це чиїсь родичі, знайомі. Якщо я отримаю більше інформації, вона одразу буде відома громадськості», — прокоментував мер Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, учора, 17 лютого, народний депутат України Олег Синютка повідомив, що за отриманою інформацією від Міністерства охорони здоров‘я та Міністерства інфраструктури цього тижня на Львівщині очікується прибуття літака з евакуйованими людьми із Китаю в зв’язку з епідемією коронавірусу.

 

Коментарі

Позначки: ,