Садовий програв: «Самопоміч» підтримала проведення аудиту комунальних підприємств Львова

Новини 17 Червня, 2020 711

Андрій Садовий. Фото: ЛМР

Депутати Львівської міської ради із фракції “Самопоміч” підтримали пропозицію фракцій ВО “Свобода” та “Європейської солідарності” про необхідність проведення аудиту комунальних підприємств Львова.

Відповідну заяву фракція “Самопомочі” опублікувала на своїй сторінці у мережі в середу, 17 червня, пише “Четверта студія” з посиланням на “Вголос”.

Нагадаємо, 5 червня очільник фракції ВО “Свобода” Маркіян Лопачак та голова фракції “Європейської солідарності” Петро Адамик зареєстрували ухвалу про необхідність проведення позачергового аудиту комунальних підприємств Львівської міської ради.

Депутати вимагають перевірити діяльність “Львівводоканалу”, “Львівтеплоенерго”, “Залізничтеплоенерго”, “Львівавтодору”, “Львівелектротрансу” та АТП №1.

Підставою для цієї вимоги стали заяви міського голови Львова Андрія Садового (Долі) про неможливість виплатити зарплатню працівникам цих комунальних підприємств через нібито відсутність коштів. Депутати ж переконують, що кошти у міста є, а Садовий навмисно затягує виплати, намагаючись провернути чергову аферу.

Коментарі

Позначки: , ,