Садовий продовжує маніпулювати інформацією про ремонт вулиці Степана Бандери

Новини 29 Вересня, 2020 505

У Львові на вулиці Степана Бандери вимагають зберегти чотири смуги для руху транспорту, фото 4studio

Мер Львова каже, що на вулиці Бандери буде бруківка, але не говорить про те, що ця бруківка буде іншою

Міський голова Львова Андрій Садовий продовжує маніпулювати думкою львів’ян про ремонт вулиці Степана Бандери.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу Львівської міської ради.

Садовий каже, що вулиця Степана Бандери буде у бруківці, але не говорить, що це буде інша бруківка, аніж та, яка зараз лежить на вулиці.

Як інформує прес-служба міської ради, Садовий на радіо своєї дружини заявив про те, що “ремонт вул. Бандери відбуватиметься до весни наступного року. Вулиця буде в бруківці, асфальтованими будуть велодоріжки”.

Крім того, Садовий заявив, що ремонт вулиці Степана Бандери триватиме рік часу. Раніше прес-служба Львівської міськради повідомляла про те, що ремонт вулиці триватиме до 1 травня 2021 року.

Заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради Андрій Білий на брифінгу повідомляв про те, що частину бруківки із вулиці Степана Бандери заберуть у невідомому напрямку.

«Дорога буде вистелена бруківкою, і також повторно буде використано бордюрний камінь, який зараз є. Однак, щоб зменшити рівень шуму, в міжколійному просторі і в місцях для паркування буде вистелена та бруківка, що є на вулиці, а по тій частині, де їдуть автомобілі, буде застосована бруківка «Римський камінь», бо зменшує генерацію шуму від автомобілів”, — розповів Андрій Білий.

Місцеві мешканці вимагають, щоб на вулиці Степана Бандери зберегли існуючу бруківку.

Додамо, сьогодні, 29 вересня, о 18 годині відбудуться загальні збори мешканців вулиці Степана Бандери і прилеглих вулиць.

 

Коментарі

Позначки: , , ,