Садовий продовжує маніпулювати інформацією про місця у дитячих садках

Новини 12 Жовтня, 2020 143

Олег Синютка розповів про проблеми із садочками у Львові. Фото 4studio

Чинний міський голова Львова Андрій Садовий продовжує маніпулювати інформує про кількість вільних місць у дитячих садках Львова.

Про це у Фейсбуці повідомив народний депутат України від “Європейської Солідарності”, кандидат на посаду голови Львівської ОТГ Олег Синютка, пише Четверта студія.

“У справі дефіциту місць у садочках Андрій Садовий явно рефлексує”, – відзначає Синютка.

Він нагадує, що у суботу написав, що згідно з даними Управління статистики по Львівській області, у Львові є понад 16 тис. місць в дитячих дошкільних закладах, в яких перебувають понад 26 тис діток. Тобто жодного зростання місць в садочках, про яке говорить мерія, не відбулось – просто в наявні садки почали приймати значно більше дітей. Ігнорують при тому такі фактори, як розрахункова кількість місць в кожному садку.

“Це факт, який легко підтвердити, зайшовши на сайт обласної статистики”, – підкреслив Синютка.

“Але така проста операція виявилась не під силу представникам команди Садового. У своїх медіа вони дописались до того, що обласне управління статистики не дає даних окремо по місту, а лише по області”, – додає нардеп.

«Насправді, дані обласної статистики показують кількість місць у дитсадках загалом по області, не виокремлюючи конкретних міст, в тому числі і Львова» – пише сайт родини Садового.

“Звісно, можна провести таким працівникам тренінг по тому, як користуватись сайтами, хоча придатність таких «професіоналів» має оцінити їх очільник. Тому ще раз: дані головного управління статистики у Львівській області свідчать: станом на кінець 2019 року у Львові було 16 022 місць в закладах дошкільної освіти та 26 457 дітей. Натомість у Львівській області кількість місць в дошкільних закладах – 54 352, а дітей 72 143. Андрій Садовий звик маніпулювати та брехати. Це він навчив робити і свою команду. Довгий час йому це сходило з рук. Але ніхто ще не спростував слова Авраама Лінкольна: «Можна весь час дурити деяких, можна деякий час дурити всіх, але не можна весь час обдурювати всіх»”, – підсумував Олег Синютка.

Садочки у Львові: Садовий продовжує маніпулювати‼️У справі дефіциту місць у садочках Андрій Садовий явно рефлексує….

Опубліковано Олегом Синюткою Понеділок, 12 жовтня 2020 р.

Нагадаємо, народний депутат України від “Європейської Солідарності”, кандидат на посаду голови Львівської ОТГ розкритикував інформацію Львівської міської ради щодо забезпечення місць у дитячих садочках Львова.

Також Синютка розповів шляхи вирішення проблем із чергами у садочках Львова.

Коментарі

Позначки: , , , , , ,