Садовий повернувся до маніпуляції та розповсюдження фейків

Новини 23 Листопада, 2020 4 127

Фото: Український дощ

Щойно завершилась виборча кампанія, Андрій Садовий повернувся у звичний режим своєї комунікації – маніпуляції та фейки, словоблудство та окозамилювання.

Про це на своїй сторінці написав депутат Львівської міської ради від партії “Європейська Солідарність” Сергій Івах, повідомляє “Четверта студія”.

“Я ознайомився з ранковою заявою Садового, розтиражованою його чиновницьким корпусом та родинними ЗМІ про те, що начебто новообрані депутати міської ради мають намір узурпувати владу у Львові, та ще й мене особисто Садовий визначив «лобістом рішення ТВК» і «покровителем будівельних афер».

Андрію Івановичу, примітивність ваших фейків вже перестала дивувати, а закликати Вас до об’єктивності – це марна справа. Скажу лише, що я і впродовж минулих 5 років, і в новій каденції залишусь лобістом законних інтересів мешканців Львова, а також покровителем боротьби громади за повернення у власність міста стадіонів та інших суспільно важливих споруд. Саме для того, щоб не дозволити Вам хаотично забудовувати Львів шляхом видачі містобудівних умов та обмежень”, – йдеться у повідомленні.

За словами Іваха, каденція депутатів нового скликання не може починатись з порушень вимог законодавства.

“По суті поданої мною (та моїми колегами-депутатами) заяви на адресу Львівської міської ТВК – її метою було приведення постанови ТВК у відповідність до вимог Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» – адже закон чітко визначає строк, у який скликається перша сесія новообраної міської ради. Таким чином, волевиявлення мешканців міста, які обрали своїх представників депутатами, має бути легітимізоване. І, при цьому, каденція нового скликання не може починатись з порушень вимог законодавства”, – додав Сергій Івах.

Він також наголосив, “що міська влада Львова постійно провалює боротьбу з пандемією, підставляє дрібний та середній бізнес під штрафні санкції”.

“Дивовижним у своїй цинічності та маніпулятивним є твердження Садового про те, що новообрана рада в такому режимі буде вирішувати питання бюджету, майнові та кадрові питання. В той час, коли міська влада постійно провалює боротьбу з пандемією, підставляє дрібний та середній бізнес під штрафні санкції, ключовим і першочерговим завданням депутатського корпусу є прийняття нагальних рішень, потрібних для належного функціонування міста в умовах пандемії та захисту бізнесу.

Андрію Івановичу, припиняйте істерику, яку підхопили та розносять Ваші недочиновники і недожурналіст. А також припиняйте використовувати Гарячу лінію міста в якості рупора для поширення брехливої інформації від Вас – Львівська міська рада діятиме виключно в порядку та в спосіб, визначний законом, із дотриманням всіх необхідних процедур”, – додав Івах.

Щойно завершилась виборча кампанія, Андрій Садовий повернувся у звичний режим своєї комунікації – маніпуляції та фейки,…

Опубліковано Сергій Івах Понеділок, 23 листопада 2020 р.

Коментарі

Позначки: , ,