Садовий піариться на «скасуванні» карантину вихідного дня

Новини 14 Листопада, 2020 311

Фото: ФБ

Садовий піариться на «скасуванні» карантину вихідного дня. Розповідає, що на території Львова карантину не буде.  Тільки чомусь не згадує, що органи місцевого самоврядування тут безсилі, адже адаптивний карантин скасований і місцеві комісії позбавлені таких повноважень.

Як пише «Четверта студія», про це написав на своїй сторінці у ФБ голова Громадської організації  Українська Україна Андрій Смолій.

Як зазначає Смолій, це означає, що вже завтра поліція та Держпродспоживслужба будуть штрафувати підприємців на десятки тисяч гривень. Тобто Садовий особисто провокує накладання штрафів на підприємців, а поліція та відповідні служби із задоволенням наб‘ють кишені державної казни.

«Причина одна – другий тур на носі. І Садовому буде дуже важко його виграти. Саме тому він і намагається лізти зі шкіри, щоб показати свою «опозиційність» та «народність». От тільки півтора роки, коли країна потопає в брехні, цинізмі, порушенні законів та політичних переслідуваннях, чинний мер Львова мовчав. Для нього було нормальним все що робила влада Зеленського. Йому було байдуже що розтоптували державні інституції та ґвалтували Конституцію.

І головне: які реальні кроки були зроблені особисто Садовим для покращення ситуації в регіоні? Покажіть їх. Крім піару на власних каналах жодної конкретики. Тому тут він нічим не відрізняється від Зеленського.

Не вірю жодному слову, як і жодним діям, адже сьогодні реально ця особа може лише говорити, без жодних на це повноважень. Не ведіться на піар ще одного «сонцесяйного», – пише Смолій.

Садовий піариться на «скасуванні» карантину вихідного дня. Розповідає, що на території Львова карантину НЕ буде….

Опубликовано Андрій Смолій Пятница, 13 ноября 2020 г.

 

 

 

Коментарі

Позначки: , ,