Садовий перестав поважати комунальників Львова, – Синютка (ВІДЕО)

Новини 27 Вересня, 2020 241

Синютка презентував програму кандидата на голову Львівської ОТГ, фото 4studio

Місто Львів я знаю насправді краще за сьогоднішніх чиновників. Тематика ліфтів, фасадів, хідників, доріг, підвалів для мене зрозуміла. Я знаю як, що треба зробити. На жаль, за шість років, поки я не працював в місті, багато що погіршилося.

Про це у Фейсбуці пише народний депутат України, кандидат на голову Львівської ОТГ Олег Синютка, пише Четверта студія.

“Пенсіонери отримують по 2 000 гривень, як з них можна вимагати гроші на ремонт ліфтів? Ліфтове господарство має ремонтуватися за міські гроші”, – написав Синютка.

Він додав: “Підтоплені підвали. Я спершу не повірив і вжахнувся від того що побачив. Шість років тому ми повсюди ремонтували підвали. А тепер все зупинилося… Міська влада перестала поважати працю комунальників. Як міські чиновники дивляться в очі людям, якщо заступник міського голови отримує премію 200 тисяч, а зарплата двірника 3-4 тисячі…”, – написав Синютка.

Він додав, що люди на зустрічах обурюються через зростання квартплати.

“І тут ключове питання: а на що витрачаються ці гроші? Чому не звітують перед людьми? Це треба змінити”, – підсумував Олег Синютка.

На сьогодні я провів 43 зустрічі з львів’янами #Від_двору_до_двору. Хоча місто Львів я знаю насправді краще за сьогоднішніх чиновників. Тематика ліфтів, фасадів, хідників, доріг, підвалів для мене зрозуміла. Я знаю як, що треба зробити. На жаль, за шість років, поки я не працював в місті, багато що погіршилося.Пенсіонери отримують по 2 000 гривень, як з них можна вимагати гроші на ремонт ліфтів? Ліфтове господарство має ремонтуватися за міські гроші. Підтоплені підвали. Я спершу не повірив і вжахнувся від того що побачив. Шість років тому ми повсюди ремонтували підвали. А тепер все зупинилося…Міська влада перестала поважати працю комунальників. Як міські чиновники дивляться в очі людям, якщо заступник міського голови отримує премію 200 тисяч, а зарплата двірника 3-4 тисячі…Люди на зустрічах обурюються через зростання квартплати. І тут ключове питання: а на що витрачаються ці гроші? Чому не звітують перед людьми? Це треба змінити.#Настав_час_Львова5 канал

Опубліковано Олегом Синюткою Вівторок, 22 вересня 2020 р.

Коментарі

Позначки: , , ,