Садовий оголосив перерву і зник з зустрічі з представниками тимчасової президії Львівської міськради

Новини 30 Листопада, 2020 1 871

Андрій Садовий. Фото ілюстративне. Джерело: lenta.ua

Депутати Львівської міськради проведуть офіційне засідання 1 грудня

Тимчасова президія Львівської міської ради ухвалила у вівторок, 1 грудня, о 12:00 провести офіційне засідання в малій сесійній залі на Площі Ринок, 1.

Про це у Фейсбуці повідомив керівник фракції “Європейської Солідарності” у Львівській міській раді Петро Адамик, пише Четверта студія.

“Сьогодні члени тимчасової президії та керівники фракцій зібрались, щоб разом з новообраним міським головою Андрієм Садовим в робочому режимі виробити спільну позицію та алгоритм подальших дій. Але, на жаль, виявилось, що новообраний міський голова свідомо блокує роботу”, – повідомив Адамик.

Нагадаю, що новобрана міська рада розпочала свою роботу минулого тижня в межах чинного законодавства. Натомість Андрій Садовий та його команда потрактували бажання депутатів працювати в межах закону як політичну змову проти нього. Жодної змови не було. Депутати відкрито демонструють бажання нарешті почати працювати на благо громади Великого Львова.

“Саме з цією метою задля уникнення подальшого безглуздого політичного протистояння сьогодні й відбулась зустріч керівництва депутатських фракцій, представників Тимчасової президії Львівської міської ради з міським головою Андрієм Садовим. Конструктивна розмова так і не відбулась, оскільки одна зі сторін наполягала лише на своєму розумінні ситуації в місті, яке суперечить законодавству. У підсумку Андрій Садовий, який, до слова, був ініціатором зустрічі, за 30 хвилин оголосив 10 хвилинну перерву і зник”, – повідомив Адамик.

Натомість розпочався процес тиску та маніпуляцій на депутатський корпус з боку членів його команди. 4,5 години подальших перемовин не призвели до жодних рішень.

“Ми вважаємо, що такі маневри з боку Садового і його команди переслідують лише одну мету – дестабілізувати та заблокувати роботу депутатського корпусу міської ради. Депутати Львівської міськради залишаються щирими та послідовними у своєму служінні львів’янам, нам немає що приховувати та ми готові до продовження конструктивної співпраці”, – повідомив Петро Адамик.

Тимчасова президія Львівської міської ради ухвалила у вівторок, 1 грудня, о 12:00 провести офіційне засідання в малій…

Опубліковано Петро Адамик Понеділок, 30 листопада 2020 р.

3 грудня відбудеться засідання Львівської міської ради на якому буде оголошено рішення щодо обрання та реєстрації …

Опубліковано Юрієм Лукашевським Понеділок, 30 листопада 2020 р.

Коментарі

Позначки: , ,