Садовий не знає, як виглядає срібна призерка Олімпійських Ігор Олена Старікова (ВІДЕО)

Новини 16 Серпня, 2021 1 785

У Львові зустріли срібну призерку Олімпійських ігор Олену Старікову

Мер Львова приїхав у аеропорт попіаритись на зустрічі спортсменки

Міський голова Львова Андрій Садовий не знає, як виглядає срібна призерка Олімпійських Ігор Олена Старікова.

Цю інформацію чути на початку стріму Андрія Садового у соціальних мережах із аеропорту “Львів”, пише Четверта студія.

“Ти мені покажеш, як вона виглядає”, – каже Садовий до першого заступника Андрія Москаленка.

“Ага, зараз покажу”, – відповідає Москаленко.

Нагадаємо, у аеропорті “Львів” зустріли з Олімпіади львівську велогонщицю, срібну призерку Олімпійських ігор 2020 у Токіо Олену Старікову.

«Нарешті я вдома. Зустріч дуже тепла, дуже приємна, я не очікувала, що буде так багато людей. Щастя, це неймовірно. Я вже розумію, що у мене є медаль, це найщасливіший момент мого життя. Ще не все вдалось, ще треба «золото».

До змагань я готувалась щодня, щоб показати найкращий результат, але у фіналі у мене не вийшло. Я спочатку засмутилась, бо була другою, але потім я зрозуміла, що все добре, у мене є медаль. Я до цієї медалі довго йшла.

Власного житла у Львові я не маю, тому це дуже гарна несподіванка, я дуже рада, що вона в мене буде, я зроблю такий ремонт, який я хочу», – сказала Олена Старікова.

Нагадаємо, львів‘янка Олена Старікова у заключний день Олімпійських Ігор у Токіо здобула для України срібну медаль. Олена фінішувала другою в індивідуальному спринті. Спортсменка також була дуже близькою до медалі у дисципліні кейрін, однак фінішувала четвертою.

25-річна трекова велогонщиця Олена Старікова – багаторазова чемпіонка України, володарка Кубку Світу у спринті, срібна призерка Чемпіонату Європи з командного спринту. У 2019 році виборола срібло Чемпіонату світу, яке стало першою медаллю для України на Чемпіонатах світу з 2008 року, цього ж року здобула ще срібло і бронзу Чемпіонату Європи. У 2020 році стала чемпіонкою Європи з велотреку та бронзовою призеркою Кубку світу.

Коментарі

Позначки: , , ,