Садовий не виконав ще одну обіцянку

Новини 30 Листопада, 2021 120

Мера Львова чекають у понеділок на засіданні транспортної комісії

Львівський міський голова Андрій Садовий не виконав ще однієї обіцянки.

Про це пише Четверта студія з посиланням на допис у Фейсбуці голови транспортної комісії ЛМР Ігоря Зінкевича.

“Сьогоднішня транспортна комісії відбулася без основного гостя – міського голови, який обіцяв прийти, але, як Ви вже зрозуміли, не виконав своєї обіцянки”, – написав Зінкевич.

Він нагадує, що Андрій Садовий відмовився вносити мою ухвалу до порядку денного про публічний звіт керівника управління транспорту Ореста Олеськіва за рік його роботи, а натомість пообіцяв звітувати замість нього у нас на комісії.

З аргументів чому так – бо саме мер приймає на роботу, контролює ефективність діяльності і за власним бажанням звільняє. На жаль, у нас і справді зараз працює така система, а тому ми з нетерпінням чекали міського голову на засіданні комісії, щоб дізнатися, що ж він думає про численні транспортні проблеми Львова.

З плюсів те, що на комісію до нас прийшли новий керівник департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури Олег Забарило, а також і сам керівник управління транспорту Орест Олеськів. А поки ми чекали міського голову, то заодно й обговорили основні питання з порядку денного і не тільки, які ми, сподіваюся, хочемо вирішити спільно, повідомив Зінкевич.

“До речі, вже після засідання таки перетелефонували з адміністрації міського голови. Вибачилися і пообіцяли, що на наступне засідання Андрій Садовий таки прийде. А воно, нагадую, в нас завжди за графіком – в понеділок, о 14:00”, – написав Зінкевич.

Коментарі

Позначки: , , ,