Садовий не каже, чи буде у Львові вулиця імені воїна ЗСУ

Новини 30 Січня, 2021 197

Фото: Новинарня/МОУ

У Львові збудували меморіал «Героїв Небесної Сотні» і він є для всіх новітніх героїв. Важливо не просто дати назву вулиці, важливо завжди пам’ятати про людей, які захищали й захищають державу. І на цьому ми акцентуємо нашу увагу.

Як пише «Четверта студія», про це заявив міський голова Львова Андрій Садовий в інтерв’ю «Аrmyinform» у відповідь на запитання чи можна очікувати, що у Львові незабаром з’явиться вулиця з іменем достойного воїна Збройних сил України.

На зауваження журналіста, що «у місті попри тривалу війну досі немає жодної вулиці, названої на честь новітніх героїв України» та «чи можна очікувати, що у Львові незабаром з’явиться вулиця з іменем достойного воїна Збройних Сил України», Андрій Садовий відповів, що «у Львові є традиція раз на рік змінювати назву на одній вулиці. Але місто розбудовується і є нові вулиці, провулки».

«Я однозначно підтримую вшанування пам’яті загиблих героїв, називаючи вулиці їхніми іменами. Ми перші в Україні збудували меморіал «Героїв Небесної Сотні». І він є для всіх новітніх героїв. Важливо не просто дати назву вулиці, важливо завжди пам’ятати про людей, які захищали й захищають державу. І на цьому ми акцентуємо нашу увагу», – зазначив Садовий.

Як повідомлялося, у Садового не хочуть назвати на честь захисників Донецького аеропорту вулиці Львова.

 

Коментарі

Позначки: , , ,