Садовий не дотримується українського законодавства, – депутат

Новини 04 Лютого, 2021 387
Фото: Олексій Різник.

Фото: Олексій Різник.

Депутат Львівської міськради Олексій Різник прокоментував ситуацію із затвердженням нового складу виконавчого комітету

Міський голова Львова Андрій Садовий нехтує думкою громадськості та депутатського корпусу.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці заявив депутат від фракції “Європейська Солідарність” у ЛМР Олексій Різник, пише “Четверта студія”.

“Зараз ми це бачимо на прикладі розгляду нової структури ради.Чому так? Проект пропонованої ухвали зареєстрували за 10 днів, подали свою структуру, а у переддень сесії відбулося звільнення ключових фігур і, як наслідок, тепер пропонують переграти все до навпаки”, – розповів Різник.

За його словами, “громадськості Львова демонструють нову структуру, яку усі десять днів вивчають та обговорюють, а у підсумку в сесійній залі маємо геть інше”.

“Реальна структура і її схематичне зображення, яку сьогодні виносять на сесію, була надіслана депутатам лише учора о восьмій годині вечора. Ця ситуація вкотре підтверджує, що міський голова Львова і виконавчі органи міської ради не дотримуються встановлених законом термінів. На сьогодні, питання нової структури та нового виконкому залишається відкритим. Якщо міський голова настільки впевнений у структурі, яка функціонувала, то нехай функціонує й надалі. Нехай функціонує й попередній виконком.

Зараз у депутатів запитань більше, чим відповідей. Щоб цього не було, і усі мали можливість детально все проаналізувати та розібратися, законодавець виділяє 10 днів. Натомість зараз ми замість продуктивної роботи вкотре матимемо дискусії і обговорення у сесійній залі”, – переконаний депутат.

Коментарі

Позначки: , ,