Садовий може працювати радником Зеленського, – Савельєв

Новини 17 Січня, 2020 710

Президент Зеленський зараз ховається за обмін полоненими, а мер Львова Андрій Садовий – за те, що у нього в місті завжди все добре, навіть, якщо все погано.

Про це під час телепрограми “Інформаційний день на 5 каналі-Львів” заявив головний редактор газети “Ратуша” Микола Савельєв, пише Четверта студія.

“У Львові зараз найбільша проблема з заторами. У звіті Андрія Івановича немає заторів. Де стоянки для автомобілів? Немає стоянок. Якщо ти даєш на проспекті Чорновола дозвіл на будівництво “Макдональдсу”, то варто заздалегідь продумати, що туди буде дуже великий наплив автомобілів. У Львові про це ніхто не думає”, – зазначив журналіст.

Савельєв переконаний, що речі, які не зроблені у місті, Садовий не обговорює із мешканцями.

“Андрій Іванович реальні речі, які не зроблені у Львові – не обговорює. І це у його розумінні правильно. Він може йти радником до Зеленського. Коли у Зеленського щось погано, то він одразу “кидає” когось іншого це коментувати, а сам президент, як “бубочка” виходить і каже, що усе добре. От Зеленський завжди ховається за обмін полоненими, а Садовий – за те, що у нього в місті завжди все добре, навіть, якщо все погано. І дуже багато людей, як у Львові, так і в Україні, у це вірять”, – підкреслив Савельєв.

Журналіст також додав, що у Львові на тих місцях, де повинні будувати парковки, щоразу з`являються нові офісні центри.

“У Садового лише розмови: то у нього будуть будувати парковку на площі Петрушевича, то планують будувати підземний паркінг напроти Львівського університету. Після таких розмов збирається рада університету, каже, що це погіршить умови існування закладу. Все – парковки вже ніхто не будує. У нас в місті будівництво усіх соціально значимих об’єктів закінчується тим, що на цьому місці з`являються офіси, з порушеннями, які у два рази перевищують норму”, – наголосив Микола Савельєв.

Коментарі

Позначки: , , , , ,