Садовий хоче провести інвентаризацію рішень сільських рад біля Львова

Новини 16 Лютого, 2021 383

Фото ілюстративне. Джерело: Варіанти

Про інвентаризацію комунальних підприємств Львова мер промовчав

За останній рік населені пункти, які приєднались до Львова, віддали людям безоплатно 300 га землі, а це в грошах орієнтовно 600 млн грн.

Про це сьогодні, 15 лютого, на засіданні виконавчого комітету Львівської територіальної громади повідомив міський голова Львова Андрій Садовий, пише “Четверта студія” з посиланням на “Щоденний Львів”.

“За останній рік населені пункти, які приєднались до Львова, віддали людям безоплатно 300 га землі, а це в грошах орієнтовно 600 млн грн, які б могли поступити в бюджет, якби ці ділянки були реалізовані.

Сьогодні коли ти приїжджаєш у громаду, то є питання про ремонти шкіл, доріг. А кошти від ділянок, які ви нічними сесіями роздали? Тому по кожній громаді ми детально з депутатами опрацюємо, куди пішла земля, скільки коштів поступило, визначимо черговість фінансування”,- наголосив мер Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, на засіданні виконкому розглянули та схвалили рішення «Про схвалення розподілу коштів бюджету розвитку бюджету Львівської міської територіальної громади на 2021 рік».

Коментарі

Позначки: , , ,