Садовий хоче покарати депутатів “Європейської Солідарності”, – Адамик

Новини 17 Березня, 2020 1 227
Петро Адамик. Фото 4studio

Петро Адамик. Фото 4studio

Депутати фракції “Європейська Солідарність” виступають проти популістичних кроків мера Львова Андрія Садового.

Про це у Фейсбуці пише керівник фракції БПП “Солідарність” Петро Адамик, інформує Четверта студія.

“Нема жодної логіки в несподіваній пропозиції міського голови, який пропонує забрати гроші з проектів, по яких уже проведені тендери, виділені гроші. Зокрема – на продовження реконструкції стадіонів “Юність”, “Торпедо” , встановлення нових трибун, облаштування інших спортивних об’єктів. І в той же час, виділяє більше 3 мільйонів гривень на департамент містобудівної діяльності. І в той же час створюються нові структури, єдине завдання яких – політичний піар міського голови за гроші громади. Працевлаштовуються політичні соратники Андрія Івановича – знову ж таки – за гроші з бюджету Львова”, – наголосив Петро Адамик.

Він додав: “І після цього міський голова говорить нам про потребу економії ? І як же хоче зекономити гроші міста пан Садовий? Може – звільнити неефективних чиновників? Скоротити роздутий штат міської ради ? Ні, міський голова закликає забрати гроші з спортивної галузі. А це означає замороження всіх робіт на невизначений час”.

“Це звичайний цинізм. Міський голова хоче таким чином покарати фракцію “Європейської Солідарності”, яка не підтримує популістичні кроки Садового. І Андрій Садовий використовує для цього той інструмент, яким володіє в досконалості. Не підтримуєте міського голови – забудьте про гроші на об’єкти, які ви відстоюєте! Крайніми, звичайно, ж виявляться прості львів’яни, але міського голову це точно не цікавить!”, – написав Адамик.

Нема жодної логіки в несподіваній пропозиції міського голови, який пропонує забрати гроші з проектів, по яких уже…

Опубліковано Петром Адамиком Вівторок, 17 березня 2020 р.

 

Коментарі

Позначки: , , ,