Садовий досі не звільнив корумповану чиновницю Львівської міськради

Новини 12 Березня, 2024 118

«Дерево, яке стало причиною трагедії, на вигляд було повністю здорове», - Олександра Сладкова

Російськомовна Сладкова завдала збитків громаді міста Львова мінімум на 700 тисяч гривень

Мер Львова Андрій Садовий досі не звільнив корумповану чиновницю Львівської міськради Олександру Сладкову.

Про це у Фейсбуці пише громадська активістка та адвокат Галина Янко, інформує Четверта студія.

Галина Янко

“Обіцяла написати про те, як наше управління екології у Львівській міській раді поводило себе після повномасштабного вторгнення.

Так от, пройшлася я по тендерах 2022 року.

На початку року, за пару днів до повномасштабного вторгнення, це управління на чолі вже з екс керівницею, котрій не так давно вручили підозру, вирішило «розпиляти» на утриманні територій і парків 71 млн 800 тис. гривень.

Але війна завадила і тендер був скасований.

Проте, якщо Ви думаєте, що посадовці схаменулися, нажаль, їм далеко глибоко війна. Бо під час хаосу можна багато чого озеленити.

Поки наші мужні хлопці і дівчата гинули, поки людей в Маріуполі і Бучі знищували, народ і весь світ донатили, посадовці управління екології – тендерили.

І Ви зараз будете шоковані сумами.

Найбільше мені сподобалася закупівля стільців, лавок, смітників і тд на майже 4 млн грн. Тоді, як були учасники, що давали на мільйон менші пропозиції, обиралася найдорожча. Тендер завершено, кошти перераховані. Не хлопцям і дівчатам для передової, а на смітники і лавочки по парках і ще невідомо кому додому. А може відомо… побачимо згодом.

Йдемо далі.

Я обрала тільки частинку тендерів котра пішла на озеленення парків. Там ще крім того багато цікавого, проте поки озеленення…

Люди, 2022 рік. Війна в самому розпалі, бомблять електропідстанції, люди без світла, а міська рада, зокрема, її управління екології на чолі вже відомої особи, якій нещодавно вручили підозру за очистку озер, точніше, за можливу підробку документів і зловживання, побачило «світло в кінці тунелю» і затендерило на десятки мільйонів гривень озеленення парків.

У мене запитання: «Чи є в посадовців управління екології Львівської міської ради хоч краплина совісті?» «Чи є у депутатів Львівської міської ради совість?»

Якщо є, то Ваші заяви до правоохоронців вже б давно мали бути опубліковані, а відтак і розслідування мали б проводитися щодо очистки, озеленення і смітників з стільцями.

Чому посадовиця ще на посаді? Відповідальність за діі у міській раді несуть як посадовці так і депутати, котрі допускають все це озеленення під час війни.

Але, заяви про злочини є, проте, заявники – звичайні люди і ….. я, точніше мої дописи.

Я дякую правоохоронцям із Поліція Львівської області, Львівська обласна прокуратура та Управління СБ України у Львівській області, з котрими доводиться працювати, котрі перестали боятися показувати справжнє лице тих, хто розкрадає під час війни мільйони наших людських грошей, котрі мали б іти для забезпечення війська. І не всі купуються на квартири, як багато думає.

Державне бюро розслідувань і НАБУ відпочиває у області. Тут розкажу ще згодом багато цікавого.

Дякую всім колегам з журналістської сфери, котрі підтримували і підтримують медійно. І тих хто сидить в кущах я також бачу, роблю свої висновки. У мене памʼять хороша. Це на вашій совісті також кожна смерть за мовчання.

Геннадій Валентинович (це я звертаюся до прокурора Львівської області хто не знає), цей допис додатковий матеріал до вже розпочатого кримінального провадження 42023140000000138 ( матеріали Держаудитслужби), однак, як мені видається, що серед цих матеріалів є достатньо інформації вже для нових проваджень.

І коли Вам розкажуть підлеглі, що вже є підозрювані по цьому провадженню, з обвинувальним актом, то можу вам сказати, що вони абсолютно не мають стосунку до цього провадження, а є підозрюваними у іншому. Сюди підтягли це обвинувачення, щоб так вам зручніше було доповісти, а потім провадження похоронити.

Коли посадовці у міській раді будуть питати у всіх довкола чого Янко від них хоче, хто за цим стоїть? То це тільки недалекі люди можуть таке питати.

Більшість старожил міської ради знає, що я маю довге терпіння доти, доки хтось не перейде «червоні лінії». Ви їх перейшли. Тепер потрібно буде потрохи відповідати.

Немає в живих брата, Хамера, Руфа, сотні моїх друзів поранено, скалічено війною. А Вам ще мало?

Продовження буде …”, – написала Галина Янко.

Коментарі

Позначки: , , , , ,