Садовий досі не може закінчити ремонт вулиці Шевченка

Новини 08 Жовтня, 2022 150

Садовий досі не може закінчити ремонт вулиці Шевченка

ІІІ етап реконструкції вул. Шевченка: на ділянці від будинку №60 до вул. Я Мудрого замінюють комунікації

Триває ІІІ етап реконструкції вул. Шевченка. Зараз роботи відбуваються на останньому відрізку – від будинку №60 до вул. Ярослава Мудрого. За інформацією ЛКП «Львівавтодор» тут підрядна організація ТзОВ «Онур» завершила демонтажні роботи та проводить заміну інженерних мереж.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу ЛМР.

«На ділянці від вул. Шевченка, 60 до вул. Ярослава Мудрого було проведено демонтаж трамвайної колії та бруківки. Також демонтували зовнішнє вуличне освітлення та 2 опори контактної мережі. Була проведена зрізка дерев. Станом на зараз тут прокладено 225 м каналізаційного колектору та 448 м водопроводу. Роботи тривають.

Відзначимо, що ділянка від вул. Шевченка, 60 до вул. Бортнянського відкрита для проїзду. Натомість перехрестя з вул. Яцкова ще закрите для руху транспорту, оскільки тут тривають роботи з під’єднання колекторів», – розповіли у ЛКП «Львівавтодор».

Нагадаємо, з 1 червня 2021 р розпочався ІІІ етап реконструкції вул. Шевченка – ділянка від вул. Я. Мудрого до вул. Залізнична.

Проєктом реконструкції вулиці Шевченка передбачена реконструкція всіх інженерних мереж, влаштування проїзної частини і суміщених з нею нових трамвайних колій посередині вулиці, влаштування вздовж проїзної частини з обох боків велосипедних смуг, влаштування кишень для машин швидкої допомоги, аварійних служб та тимчасової стоянки машин мешканців будинків. Також влаштування тротуарів і пішохідних зон із забезпеченням комфортних умов для пересування та відпочинку маломобільних груп населення, влаштування контактної мережі трамваю, вуличного освітлення, благоустрій вуличного простору.

Коментарі

Позначки: ,