Садового просять перейменувати одну з вулиць у Винниках іменем Володимира Квурта

Новини 02 Червня, 2023 135

Заступник голови Львівської обласної ради Юрій Холод скерував листа міському голові Львова Андрію Садовому: просить перейменувати одну з вулиць чи площ у місті Винники іменем Володимира Квурта – депутата Львівської обласної ради 8 скликання, голову постійної комісії з питань бюджету та соціально-економічного розвитку, який відійшов у засвіти у грудні минулого року.

Про це пише Четверта студія з посиланням на пресслужбу ЛОР.

«Володимир Квурт був одним з шанованих та гідних українців, наш колега по депутатському корпусу, а в минулому секретар Львівської міської ради та багаторічний голова Винниківської міської ради.

Для мене та, я впевнений, для більшості людей, які його знали, Володимир Леонідович був зразком для наслідування, справжнім інтелектуалом та інтелігентом, патріотом і Винник, і Львівщини, і всієї України. Як управлінець, громадський діяч, підприємець, державник, він у кожній своїй справі керувався щирим прагненням розвитку та добра для громади, міста та області. Багаторічна хвороба не зламала міцного духу і світлої мудрості цієї людини. 

З початком повномасштабного вторгнення росії у лютому 2022 року, він, не жаліючи себе, щодня намагався бути корисним для держави, ЗСУ, залучати партнерів з-за кордону, обʼєднувати середовища, стратегувати щодо адаптації програм області до потреб воєнного часу, підтримувати колег та рідних, ділився позитивом та своїм особливим, мудрим оптимізмом. Він назавжди залишиться живим і світлим у серцях всіх, хто його знав», – йдеться у листі.

Тому заступник голови Львівської обласної ради Юрій Холод звертається з проханням до міського голови та міських обранців – підтримати ініціативу перейменування.

Коментарі

Позначки: , ,