Садового просять не посилювати карантин у Львові

Новини 06 Жовтня, 2021 794

Літні майданчиrи Львова на карантині, фото 4studio

“Пора б вже йому опам’ятатись”

У Львові мера Андрія Садового просять не посилювати карантинні обмеження у місті: ані самостійно, ані руками своєї лівою руки Андрія Москаленка.

Про це ІВ Четверта студія на правах анонімності повідомили власники двох закладів громадського харчування у Львові.

“Ми просимо Садового і його прихвостнів не посилювати карантин у Львові. Бо все закінчиться так, як минулого року: малі мережі закриються, а ресторанний бізнес нашого “чорного” мера працюватиме й надалі. Поки що ми його просимо, далі будемо діяти трохи інакше”, – кажуть співрозмовники.

Вони наголошують на тому, що за даними МОЗ, Львівська область відповідає критеріям жовтої зони карантинних обмежень.

“Навіть не помаранчевої, а жовтої, хоча помаранчевих уже вісім областей”, – розповідають бізнесмени.

Вони додають, що посилення карантинних обмежень на практиці лише сприятиме зростанню поборів та корупції збоку поліції, яка знову гострить зубки на проведення різного роду рейдів.

“Зрозуміло, що якщо заборонять пускати відвідувачів у зал без тесту чи вакцинації, то ми працюватимемо на доставку: заходить людина, замовляє страви, якщо ж заходить поліції – і клієнт, і замовник кажуть, що людина чекає замовлення із собою. Так ми працювали минулого року і так само буде й цього, якщо вони знову захочуть “душити” малий бізнес”, – поділились власники однієї із мереж.

Додамо, підприємці радяться щодо проведення у Львові великого протесту проти дій мерії.

Нагадаємо, вчора перший заступник мера Львова Андрій Москаленко заявив про посилення карантину у місті через декілька днів.

Коментарі

Позначки: ,