Садового критикують через відкриття ресторанів у Львові

Новини 24 Червня, 2020 557

Літні майданчиrи Львова на карантині, фото 4studio

Громадський діяч та політик Андрій Мисик розкритикував рішення Львівської міської ради та комісії ТЕБ і НС щодо відкриття ресторанів та фітнес-центрів у Львові. 

Як пише Четверта студія, про це Мисик написав у Фейсбуці.

“У Львові відкривають ресторани. В повному обсязі. І фітнес зали. І це немає жодного відношення до пандемії короновірусу. Бо кількість людей яка захворіває вдень, в рази більше ніж коли був введений жорсткий карантин. Це має лише відношення до політики. Бо чотири місяця назад, брехун і маніпулятор садовий бачив настрої львів`ян. Тоді настрашенні містяни підтримували в масі своїй карантин. І брехун Садовий склавши ручки розповідав, що карантин необхідний. Бо всім гаплик. При 10-15 захворівших вдень.
Тепер ситуація змінилася. Настрої містян зовсім проти карантину. І на маєш. При сотнях захворівших вдень, маніпулятор садовий відкриває ресторани, запускає транспорт і загалом все супер. Отже людина, яка готова хоч трохи включити мозги , бачить маніпуляцію і брехню”, – написав Андрій Мисик.

“Львівці розумні! Вони всіх вчать як жити!”, – резюмував Андрій Мисик.

У Львові відкривають ресторани. В повному обсязі. І фітнес зали.І це немає жодного відношення до пандемії короновірусу….

Опубліковано Андрієм Мисиком Середа, 24 червня 2020 р.

Коментарі

Позначки: , , ,