Саакашвілі заявив, що повертається в Грузію

Новини 27 Серпня, 2020 1 306

Ілюстрація: Оbozrevatel

Водночас на Facebook-сторінці політика ніяких згадок про повернення на Батьківщину поки немає

Міхеїл Саакашвілі каже, що повертається в Грузію, та назвав Україну «другим домом».

Як пише “Четверта студія” з посиланням на УНІАН, про це він заявив у відеозверненні 27 серпня.

Водночас на Facebook-сторінці політика ніяких згадок про повернення на Батьківщину поки немає.

«Я завжди мав, і завжди матиму дві домівки. Я завжди відчував обов’язок допомагати обом моїм народам. Саме тому я ніколи не припиняв активну участь в політичному житті обох країн. Коли я був Президентом Грузії, я брав участь у Майдані і активно захищав інтереси України на міжнародній арені. Коли я приїхав до України у 2013 році і фізично перебував тут, я безперервно брав участь у діяльності моєї партії в Грузії. Я впевнений, що так буде і в майбутньому: де б я не був, я завжди буду вірним сином двох дружніх країн – Грузії та України», – йдеться у пості Саакашвілі 27 серпня.

Варто зауважити, що одними з перших інформацію поширили російські ЗМІ. У травні 2020 року президент Володимир Зеленський призначив Міхеїла Саакашвілі головою Виконавчого комітету реформ.

Як повідомляє  “Крокодил” у Телеграм, Міхеїл Саакашвілі повертається в Грузію. Він записав відеозвернення, в якому заявив наступне:

«За ці сім років не було жодного дня, коли б я не цікавився новинами Грузії, і знаю точно, що період мого президентства не пройшов даром і багато, що ми створили, збережено досі і функціонує. Однак в той же час, коли я чую новини з Грузії, розумію, що ми можемо жити набагато краще, кожен грузин може жити багатше і у нас це вийде. Я повертаюся! “- заявив Саакашвілі.

 

 

Коментарі

Позначки: , ,