Саакашвілі записав фейковий ролик про Грузію

Новини 01 Жовтня, 2021 181
Зеленський очікує від Саакашвілі результату в найближчі місяці

Зеленський очікує від Саакашвілі результату в найближчі місяці

В грузинському парламенті спростували інформацію про повернення експрезидента Саакашвілі

Спікер парламенту Грузії Каха Кучава спростував інформацію стосовно того, що колишній президент Міхеїл Саакашвілі вже повернувся в країну.

Як повідомило тамтешнє медіа “Rustavi 2“, Кучава вважає, що ЗМІ поширюють неправдиву інформацію щодо ймовірного повернення Саакашвілі, пише Четверта студія з посиланням на Прямий.

“Не можна коментувати несерйозні дії серйозно несерйозної людини. Ті, хто вірить, тим можна, але факт в тому, що Саакашвілі немає в Грузії, це фейковий ролик, і я закликаю всіх, в першу чергу вас, не поширювати неправдиву інформацію”, – наголосив він.

Варто нагадати, що сьогодні в пресслужбі партії Єдиний національний рух, засновником якої є Саакашвілі, повідомили, що він нібито вже прибув з України до Грузії. Саакашвілі навіть записав відеозвернення, у якому заявив, що нібито повернувся до країни.

Раніше Саакашвілі розкритикував міністра культури України Олександра Ткаченка. Він заявив, що “за інтелігентним виглядом міністра культури ховається звичайний крамар, який торгує своєю посадою замість товарів”.

Коментарі

Позначки: ,