Саакашвілі прогнозує розпад України (ВІДЕО)

Новини 03 Лютого, 2020 3 590

Скриншот відео

Політик вважає, що через дії Зеленського в країні відбудеться економічна криза

Колишній президент Грузії і екс-глава Одеської обласної державної адміністрації Міхеїл Саакашвілі вважає, що Україну чекає розпад на п’ять незалежних держав.

Як пише «Четверта студія», про це, з посиланням на заяву політика в ефірі телеканалу «112 Україна», повідомляє «Бізнес.медіа» в понеділок, 3 лютого.

На думку Саакашвілі, після економічної кризи, який очікує країну через політику президента Володимира Зеленського, влада в руки візьмуть регіональні еліти, які підтримуються приватними арміями.

Міхеїл Саакашвілі:

«Ці місцеві люди, які вже обросли грошима, приватними арміями. Наприклад, у Геннадія Труханова є приватна армія, у харківського мера Геннадія Кернеса є своя армія. Вони готують інфраструктуру для того, щоб Україна перетворилася на ще п’ять Україн».

Екс-глава Одеської ОДА вважає, що у керівництва країни ужен немає часу щось міняти в своїй політиці, але якщо залишити «як є, то все полетить в трубу».

Міхеїл Саакашвілі отримав громадянство України за президентства Петра Порошенка. Пізніше політик перейшов в опозицію до п’ятого главі держави. У лютому 2018 року політик був видворений з країни. Після перемоги на президентських виборах Володимира Зеленського, Саакашвілі відновили громадянство і 29 травня він повернувся в Україну.

Коментарі

Позначки: , ,