Рятувальники оприлюднили нове відео з місця падіння літака PS752 в Ірані

Новини 13 Січня, 2020 232

Літак Boeing 737-800 з реєстраційним номером UR-PSR, який зазнав аварії Ірані / ілюстрація / REUTERS

Державна служба України з надзвичайних ситуацій у себе в Facebook оприлюднила запис з місця пошуку і дослідження уламків українського літака в Ірані.

“Дуже боляче від цих кадрів, проте потрібно розповісти і показати, що саме робили наші рятувальники на місці катастрофи українського Boeing в Тегерані. Пошукової групою ГСЧС проводилися роботи з дослідження уламків літака на відкритому майданчику. Уламки звільнялися від бруду і складалися по рядах. Окремо проводилося сортування і складання багажу і особистих речей, а також забезпечувалося освітлення місця проведення робіт. Крім того, експертною групою із залученням рятувальників на відкритому майданчику проводилися роботи з відтворенню корпусу літака з його фрагментів “, – йдеться в повідомленні ДСНС.

Робота українских рятувальників на місці катастрофи українського боїнга в Тегерані

Дуже боляче від цих кадрів, проте маємо розповісти і показати, що саме робили наші рятувальники на місці катастрофи українського боїнга в Тегерані.Пошуковою групою #ДСНС проводилися роботи по дослідженню уламків літака на відкритому майданчику. Уламки вивільнювалися від бруду та складалися по рядах. Окремо здійснювалося сортування та складування багажу і особистих речей, а також забезпечувалося освітлення місця проведення робіт. Крім того, експертною групою із залученням рятувальників на відкритому майданчику проводилися роботи по відтворенню корпусу літака з його фрагментів.Як це було – дивіться у відео.

Опубліковано ДСНС України Понеділок, 13 січня 2020 р.

Коментарі

Позначки: , ,