Ryanair запускає новий маршрут зі Львова у Пафос

Новини 29 Квітня, 2021 257

Фото ілюстративне з відкритих джерел

Ryanair, європейська авіакомпанія No1, сьогодні (29 квітня) оголосила про новий маршрут зі Львова до Пафосу, який виконуватиметься двічі на тиждень з липня, в рамках розкладу Ryanair Ukrainian Summer ’21.

Про це ІВ Четверта студія повідомили у прес-службі авіакомпанії.

Тепер українські споживачі можуть замовити літній відпочинок, літаючи за найнижчими тарифами, і з можливістю скористатися нульовою платою за зміну Ryanair у разі зміни планів.

На святкування Ryanair розпочав розпродаж місць за тарифи від 670 грн за проїзд до кінця жовтня 2021 року, який потрібно замовити до півночі суботи, 1 травня, лише на веб-сайті Ryanair.com.

Ольга Павлонка, менеджер з продажів і маркетингу компанії Ryanair у країнах ЦСЄ, сказала: «Оскільки програми розгортання вакцинації триватимуть у найближчі місяці, повітряний рух зростатиме, і ми раді повідомити про цей новий маршрут зі Львова до Пафосу, який буде працювати два рази на тиждень з липня, як частину нашого розширеного графіку українського літа’21.

Пам’ятаючи, що обмеження Covid регулярно змінюються, клієнти тепер можуть забронювати рейси на заслужений відпочинок, знаючи, що якщо їм потрібно перенести або змінити дати поїздки, вони можуть зробити це до двох разів із нульовою платою до кінця жовтня 2021 рік.

На святкування ми розпочинаємо розпродаж місць за ціною від 670 грн за проїзд до кінця жовтня 2021 року, який потрібно забронювати до півночі суботи, 1 травня. Оскільки ці дивовижні низькі тарифи будуть швидко розроблені, клієнти повинні увійти на www.ryanair.com, щоб уникнути пропуску “.

Коментарі

Позначки: , ,