Ryanair відкрив рейс Одеса – Дюссельдорф Веце

Новини 06 Листопада, 2020 256

Ryanair відкрив рейс Одеса - Дюссельдорф Веце

Сьогодні , 6-го листопада, Ryanair, компанія №1 у Європі, святкує свій перший політ за маршрутом Одеса – Дюссельдорф Веце, який виконуватимесь двічі на тиждень  у рамках зимового розкладу Ryanair 2020.

Про це ІВ Четверта студія повідомила прес-служба авіакомпанії.

На честь святкування відкриття нового маршруту Ryanair  розпродає квитки у цьому напрямку лише від €9.99 на подорожі до кінця Грудня , які можна забронювати на офіційному сайті Ryanair.com до півночі неділі ( 8 листопада).

 Ольга Павлонка, Менеджер з продажів та маркетингу Центрально-Східної Європи та Балкан авіакомпанії Ryanair:

“Ми раді  відкрити наш новий маршрут Одеса –Дюссельдорф Веце , який буде виконуватись двічі на тиждень у рамках Зимового розкладу Ryanair 2020.

На честь святкування відкриття нового маршруту Ryanair  розпродає квитки у цьому напрямку за ціною лише від €9.99 на подорожі до кінця грудня , які можна забронювати до півночі неділі ( 8 листопада). Оскільки ці квитки за дивовижно низькими тарифами будуть дуже швидко розпродані – пасажирам варто увійти на сайт, щоб нічого не пропустити”.

 В’ячеслав Чеглатонєв , Комерційний директор ТОВ «Міжнародний Аеропорт «Одеса»

“Ми раді початку виконання рейсів Одеса-Дюссельдорф Веце. Даний рейс з’єднає між собою Одесу і захід Німеччини, крім того, аеропорт Веце знаходиться в безпосередній близькості до Нідерландів. Таким чином, наші пасажири, крім Дюссельдорфа, отримали можливість зручно планувати свої подорожі до Дуйсбургу, Ессену, Дортмунду і Кельну, а також до сусідніх міст Нідерландів. Ми висловлюємо подяку нашим партнерам Ryanair за співпрацю та відкриття нового рейсу в нинішніх непростих умовах.”

Коментарі

Позначки: ,