Ryanair скасував плату за зміну дати подорожі

Новини 09 Червня, 2020 333

Фото: lowcostavia

Сьогодні, 9 червня, ірландський лоукост Ryanair оголосив, що скасовує плату за зміну дати рейсу для всіх клієнтів, які бронюють подорож на липень та серпень, дозволяючи їм спокійно перенести літні канікули у випадку форс-мажору.

Про це пише “Четверта студія” з посиланням на Backpackers.

Авіакомпанія планує виконувати понад 1000 рейсів щодня з 1 липня. Щоб запропонувати більш гнучкі умови, Ryanair тепер пропонує клієнтам такий варіант:

З 10 червня клієнти, які забронюють поїздку на липень та серпень, зможуть безкоштовно перенести свої рейси на дати до 31 грудня 2020 року.

“Оскільки багато популярних напрямків для відпочинку, таких як Італія, Португалія та Іспанія, відкриваються для закордонних туристів, ми готові вітати пасажирів на борту, починаючи з 1 липня, коли Ryanair здійснюватиме понад 1000 щоденних рейсів по всій нашій мережі. Ми хочемо запропонувати нашим клієнтам якомога більше впевненості та гнучкості, саме тому запроваджуємо безоплатну зміну рейсу на випадок непередбачуваних обставин”, – сказала Дара Брейді, директор з маркетингу та цифрових технологій Ryanair.

Коментарі

Позначки: ,