Ryanair оголосив про відновлення 40% рейсів з 1 липня

Новини 12 Травня, 2020 228
Ryanair. Фото: Василь Садовий, Юрій Танчин.

Ryanair. Фото: Василь Садовий, Юрій Танчин.

Європейський лоукостер Ryanair оголосив про намір відновити 40% рейсів з 1 липня.

Як пише “Четверта студія” з посиланнням на “Прямий”, відповідне повідомлення опубліковане на сайті авіакомпанії.

Як зазначається, рейси відновляться за умови скасування урядових обмежень на польоти всередині ЄС і прийнятті ефективних заходів щодо захисту здоров’я в аеропортах.

“Ryanair буде виконувати щоденний графік майже з 1000 рейсів, відновлюючи 90% мережі маршрутів, що діяли до COVID-19”, – зазначили у компанії.

Після введення обмежень з середини березня Ryanair щодня виконує тільки 30 рейсів між Ірландією, Великобританією і Європою.

З липня авіакомпанія має намір відновити польоти з більшості своїх 80 баз по всій Європі. Однак частота рейсів буде зменшена.

У Ryanair попереджають, що на борту літаків обов’язковим є носіння масок як для екіпажу, так і пасажирів. Обслуговування в літаках буде обмеженим: напої та їжа в упаковках, розрахунок тільки безготівковий.

Також компанія вводить тимчасову додаткову міру: в момент реєстрації всі пасажири повинні будуть надати дані про тривалість поїздки, а також адресу в країні прибуття. “Ця контактна інформація буде надана урядам Євросоюзу, щоб допомогти їм контролювати дотримання правил ізоляції”, – пояснюють в авіакомпанії.

Коментарі

Позначки: , ,