Ryanair оголошує 22 маршрути на літо 2019 року

Новини 20 Листопада, 2018 64

5 НОВИХ МАРШРУТІВ З КИЄВА ДО АФІН, ДУБЛІНА, МАНЧЕСТРА, СОФІЇ І ПАФОСА

Сьогодні, 20 листопада 2018 року, авіакомпанія №1 у Європі Ryanair представила свій розклад польотів на літо 2019 року з 5 новими маршрутами з Києва до Афін, Дубліна, Манчестера, Софії та Пафоса. Загалом влітку 2019 року авіакомпанія здійснюватиме 22 маршрути, що сполучатимуть Україну з 11 країнами і забезпечать понад 1 млн пасажирів через аеропорти Києва та Львова.

Про це інформує прес-служба компанії.

Графік Ryanair на літо-2019:

З Києва:

  • 5 нових маршрутів: Афіни (2 рази на тиждень), Дублін (2), Манчестер (2), Софія (2) і Пафос (2)
  • 17 маршрутів: Барселона (4), Берлін-Шенефельд (4) Братислава (2), Бидгощ (2), Гданськ (2), Краків (3), Лондон Станстед (5), Познань (2), Стокгольм (3), Вільнюс (3), Варшава Модлін (4) і Вроцлав (3)
  • 47 щотижневих польотів
  • 800 000 пасажирів на рік
  • Більше 500 робочих місць

Зі Львову:

  • 5 маршрутів: Дюсельдорф (3 рази на тиждень), Краків (3), Лондон Станстед (3),
  • Меммінген (2) і Варшава Модлін (3)
  • 14 тижневих польотів
  • 225 000 пасажирів на рік
  • Більше 200 робочих місць;

Українські пасажири та туристи тепер можуть замовити квитки на відпустки літа-2019 за 22 маршрутами за найнижчими цінами. Щоб урочисто відзначити запуск літнього графіку на 2019 рік в Україні, компанія Ryanair розпочала продаж авіаквитків з України за ціною лише від 5 євро для подорожей у квітні та травні , які потрібно бронювати до півночі четверга (22 листопада) лише на офіційному веб-сайті Ryanair.com

Після сьогоднішньої зустрічі Комерційного директора Ryanair Девіда О’Брайана з Президентом України Петром Порошенком та Міністром інфраструктури України Володимиром Омеляном Девід О’Брайан повідомив:

«Ryanair із задоволенням презентує свій графік польотів «Україна Літо 2019» за 22 літними маршрутами, включаючи 5 нових маршрутів до Афін, Дубліна, Манчестера, Софії та Пафоса. Польоти розпочнуться з квітня 2019 року і забезпечать понад 1 млн пасажирів через аеропорти Києва та Львова. Це дозволить створити понад 700 робочих місць в аеропортах та на територіях присутності у Київській та Львівській областях. Щоб відзначити цю подію, ми оголошуємо про продаж квитків всього лише від 5,00 євро для подорожей у квітні та травні 2019 року на наших українських маршрутах, які можна бронювати до півночі четверга (22 листопада). Оскільки ці дивовижно низькі тарифи будуть доступні достатньо обмежений час, то пасажири мають зайти на сайт www.ryanair.com і швидко скористатися нагодою».

Міністр інфраструктури Володимир Омелян зазначив:

«Завдяки прозорим правилам гри, а також чесній конкуренції, які ми встановили на ринку авіації, європейські авіакомпанії вступили у боротьбу за українського пасажира. Громадяни України можуть скористатись доступними авіаперельотами. Частка лоукостів в міжнародних рейсах вже становить близько 30%,  ще декілька років тому це було менше 5%. Вже сьогодні квиток на літак до країн ЄС за 350-700 гривень є реальністю. Лоукост-перевізники на 70% створюють новий пасажиропотік для верств населення, які до цього не подорожували взагалі або робили це наземними видами транспорту. Для України це вкрай важливо.

Ryanair в Україні. Сьогодні це факт, який ще два роки тому здавався неможливим. Третього вересня відбувся перший рейс авіакомпанії з Києва до Берліну. Ryanair демонструє успішну і динамічну роботу на українському ринку. І я радий, що сьогодні ми повідомляємо про розширення співпраці. Дякую Президенту України Петру Порошенку за підтримку ініціатив Міністерства інфраструктури України, зокрема, щодо залучення лоукостів».

Коментарі

Позначки: ,