Руслана звернулася до Зеленського

Новини 01 Грудня, 2019 849

Руслана Лижичко

Українська співачка та громадська діячка Руслана Лижичко виклала на YouTube звернення до президента України Володимира Зеленського з приводу неналежного розслідування злочинів проти учасників Революції Гідності.

Подробиці розповідає Еспресо.TV.

“Разом із громадською ініціативою “Євромайдан SOS” публічно звертаємося до Вас та повторюємо прохання скликати позачергове засідання Верховної Ради та проголосувати норму, запропоновану родинами Небесної Сотні, яка дозволить зберегти слідство у справах Майдану, а до цього моменту не передавати ці провадження до ДБР. Важливо також забезпечити переведення та призначення в управління справ Майдану в ДБР слідчих прокуратури, поліції та CБУ, які вже розслідували справи Майдану і призначення керівниками цього підрозділу та прокурорського департаменту прокурорів, що забезпечували результат розслідування”, – зазначила вона.

“Володимире Олександровичу, як Ваші дії по збереженню розслідування справ Майдану, так і Ваша бездіяльність у ситуації його зупинення, назавжди увійдуть в українську історію”, – наголосила Руслана, звинувативши при цьому президента у тому, що у річницю Революції Гідності він “обмежився загальними словами”.

Коментарі