Рух транспорту на вулиці Залізничній перекрили до 31 серпня

Новини 03 Лютого, 2020 268

Фото ілюстративне з відкритих джерел

У місті розпочали ремонтні роботи на вулиці Шевченка

У Львові розпочато роботи з капітального ремонту великих вулиць. Зокрема, тривають роботи на вул. Д. Апостола, вул. Миколайчука, вул. Хуторівка та облаштування дороги до мікрорайону Білогорща.

Про це пише “Четверта студія” з посиланням на прес-службу Львівської міської ради.

З 30 січня, підрядна організація ТзОВ «Онур», на замовлення ЛКП «Львівавтодор» розпочала капітальний ремонт вул. Шевченка. Роботи відбуваються на відрізку від вул. Залізничної до вул. Левандівської і передбачають організацію кільцевого руху по вул. Т. Шевченка, вул. Левандівська, вул. Залізнична.

На час ремонтних робіт, з 31 січня до 31 серпня буде перекрито рух транспорту на вул. Залізнична, від вул. Шевченка до будинку № 21.

«Проектно-кошторисна документація розроблена 2019 року проектною організацією ТзОВ «Трамдорпроект» на замовлення ЛКП «Львівавтодор».

Проектом передбачено повне розбирання дорожнього одягу і тротуарів вулиць Шевченка та Залізничної в межах, необхідних для виконання будівельних робіт та реконструкції, розбирання асфальтобетонного покриття по вул. Левандівській, реконструкція всіх інженерних мереж, демонтаж існуючих трамвайних колій в межах проектування, демонтаж існуючого дорожнього одягу з покриттям із мозаїки і бруківки, влаштування нових трамвайних колій, влаштування проїзних частин; тротуарів; велосипедних доріжок; технічних тротуарів, дорожньої розмітки; світлофорних об’єктів, влаштування контактної мережі трамваю, зовнішнього вуличного освітлення, благоустрій вуличного простору, проектом передбачається заходи для маломобільних груп населення”, — повідомили у ЛКП «Львівавтодор».

Основні техніко-економічні показники реконструкції вул. Т. Шевченка (від вул. Залізничної до вул. Левандівської) з організацією кільцевого руху по вул. Т. Шевченка, вул. Левандівська, вул. Залізнична:

Загальна довжина реконструйованих та проектованих вулиць — 837 м.;

в тому числі:

вул. Шевченка — 346 м.;

вул. Левандівська — 200 м.;

вул. Проектована — 122 м.;

вул. Залізнична — 169 м.;

довжина трамвайних колій в одноколійному вимірі — 692 м.;

ширина проїзної частини — 7,5 — 12,6 м.;

кількість смуг руху — 2−4 шт.;

ширина смуг руху — 3,5 — 3,75 м.;

ширина смуги безпеки — 0,5 м.;

загальна площа покриття проїзної частини — 10018,5 м2;

загальна площа покриття тротуарів — 4776 м2;

загальна площа велосипедних доріжок — 1697 м2;

зупинки громадського транспорту — 6 шт.;

кількість світлофорних об’єктів — 3 шт.;

тривалість будівництва — 8 місяців.

Вартість виконання робіт згідно з договором між ЛКП «Львівавтодор» та ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл», становить — 89,6 млн грн.

 

 

Коментарі

Позначки: , ,