«Рух» на «Арені Львів» відібрав очки у донецького «Шахтаря»

Новини 24 Вересня, 2020 623

Фото: ФБ/Євгеній Кравс

3 жовтня о 17.00 розпочнеться нове львівське дербі – в гості до «Руху» завітає «Львів»

«Рух» на «Арені Львів» відібрав очки у донецького «Шахтаря» – 1:1.

Як пише «Четверта студія», про матч – у дописі фотокореспондента Євгенія Кравса у ФБ.

23 вересня 2020р. «Рух» (Львів) – «Шахтар» (Донецьк) -1:1. Чемпіонат України. Favbet Ліга. Перенесений матч 2-го туру.

Несподівано, але – факт: «Рух» на «Арені Львів» відібрав очки у донецького «Шахтаря» – 1:1.

Звісно, підопічні Луїша Каштру покидали поле засмучені, але для них могло бути гірше. На останніх секундах матчу форвард господарів Даниїл Кондраков мав реальний шанс вдруге засмутити воротаря гірників Анатолія Трубіна.

На стадіон повболівати за «Рух» і «Шахтар» (на трибунах було багато фанів з помаранчевою атрибутикою) прийшло 7983 глядачів. Свій 100-й матч у футболці «Руху» проводив Юрій Копина (№30).

Матч проти чемпіона України «жовто-чорні» розпочали з наступу на ворота «гірників». Щоправда, вже після першої втрати м’яча прудкий Тайсон вибіг у стрімку контратаку і ледь не скористався помилкою Бандури на виході. Згодом від пропущеного гола «жовто-чорних» врятувала стійка, але господарі одразу вибігли у стрімку контратаку, на вістрі якої опинився Мисик. Мар’ян вийшов на побачення з кіпером, але не влучив у рамку! Через мить на ударній позиції опинився і Кухаревич – Микола прийняв м’яча на груди і пробив з правої – вище воріт! Спробував розрядити свою гармату по воротах «гірників» і Брікнер, але його удар пройшов поруч зі стійкою. Наприкінці першого тайму несподівано на позиції центрфорварда опинився Дуць, який у падінні пробивав головою – повз ворота. Підвела точність і Мораеса, який цілив у дальній кут, але не влучив.

Другий тайм розпочався для «гірників» гірше не придумаєш. Кухаревич увірвався по флангу і віддав до штрафного, а Мисик після рикошету від Степаненка проштовхнув м’яча у сітку воріт «Шахтаря»! 1:0 на користь «Руху»! Градус на полі лише підвищувався, і через кілька хвилин Бондар, порушивши правила у центрі поля, заробив другу жовту і залишив свою команду в меншості.

«Гірники» насідали на оборонні редути львів’ян і таки домоглись свого всередині другого тайму. Тайсон відмінним пасом вивів на ворота Марлоса, який переграв Бандуру -1:1. Господарі не відсиджувались у захисті, здалеку пробивав Русин, але над поперечкою. А наприкінці зустрічі Кондраков увірвався до штрафного і пробивав у дальній кут – до гола і перемоги «Рух» відділили лічені сантиметри.

У підсумку, нічия 1:1 – «жовто-чорні» у бойовому матчі ділять очки з чинним чемпіоном України.

Вже 3 жовтня знову варто завітати на «Арену Львів»: о 17.00 розпочнеться нове львівське дербі – в гості до «Руху» завітає «Львів».

 

 

Коментарі

Позначки: , ,